farmen synne og morten emil sumo
farmen synne og morten emil sumo

Advarte «Farmen»-kjæresten mot kynisk Siv

– Jeg ba henne passe seg for Siv.

Før Morten Emil Bergan ble slått ut av «Farmen» klarte han å advare kjæresten Synne Bolstad mot spillet til Siv Annie Bjørnvåg . I går kunne man se at Kim Sondre Krantz Hagen og Synne avtalte at de ikke skulle konfrontere Siv med det uærlige spillet, men allerede før dette var Synne blitt advart av Morten Emil.

Morten Emil var nemlig blitt utsatt for spillet rett før han røk ut.

– Kim Sondre sa til meg at Siv hadde sagt at jeg var opptatt av å spille ett spill. Hun sa jeg ikke ville jobbe for storbonden hvis jeg ble valgt. Jeg ville sabotere. Det er ikke riktig i det hele tatt. Mitt motto på «Farmen» var samarbeide seks dager og konkurranse en dag. Jeg tenkte aldri på å jobbe mindre, sier Morten Emil Bergan til «God kveld Norge».

– Høres merkelig ut

Siv Annie Bjørnvåg mener ikke at hun har sagt dette om Morten Emil. Hun mener ikke dette var et triks for å prøve og få Morten Emil til å velge Tommy til førstekjempe.

– Dette kjenner jeg overhodet ikke til. For meg høres det litt merkelig ut. Det er en samtale jeg ikke kjenner til i det hele tatt. Det eneste jeg gjorde var å prøve og påvirke Kim Sondre til ikke å velge Morten Emil. For hvis Morten Emil røk ut, ville Synne bli storbonde og da var jeg sikker på at jeg ville bli neste førstekjempe. Så enkelt er det. Det er ikke noe mer hokus, pokus enn det, sier Siv Annie Bjørnvåg.

– Passe seg

Men Morten Emil stolte mest på Kim Sondres versjon. Dermed ble Synne advart om spillet.

– Jeg ba henne passe seg for Siv og være litt mer skeptiske til folk på «Farmen». Spillet var i gang.

– Synes du det var et råttent spill av Siv?

– Nei. Hun spilte et spill, og det respekterer jeg fullt ut, sier Morten Emil Bergan.