GWYNETH PALTROW LANSERER LANSERER NY BOK: I den forbindelse gikk hun hardt ut mot sin bestemor i et tv intervju nylig.  (Foto: Mark Feldman, © ep)
GWYNETH PALTROW LANSERER LANSERER NY BOK: I den forbindelse gikk hun hardt ut mot sin bestemor i et tv intervju nylig. (Foto: Mark Feldman, © ep)

Gwyneth Paltrow skjelte ut sin egen bestemor på direkten

– Hun prøvde å sette min egen mor opp mot meg.

Den amerikanske skuespillerinnen Gwyneth Paltrow er for tiden ute og promoterer sin nye kokebok: "Min fars datter", inspirert av hennes avdøde far Bruce Paltrow.

Det var ifølge nyhetsbyrået "Cover Showbiz" en opphetet samtale som fant sted da Paltrow var gjest i et talkshow ledet av Chelsea Handler. Samtalen omhandlet deres bestemødre, og skuespillerinnen og verten innså begge at de hadde tyske aner. Chelsea lot det komme fram i samtalen at hennes bestemor kanskje ikke hadde vært den snilleste, og da stemte Gwyneth i med at hun også hadde et hatt et svært vanskelig forhold med sin bestemor.

– Min var en skikkelig ****, (red: løst oversatt til "hurpe") sa Gwyneth for åpent kamera.

– Hun hatet meg

– Hun hatet meg, og prøvde å sette meg opp mot min mor, kunne Paltrow fortelle. Hun var hard mot meg, og må ha hatt store smerter, fordi hun virket bare oppriktig slem mot meg.

Datteren er vegetarianer

Når det kommer til promotering av boken har Gwyneth og familien funnet sin stil. De er rett og slett svært opptatte av mat.

Sammen med mannen Chris Martin har Gwyneth datteren Apple (seks år gammel) og sønnen Moses (fem år gammel). Fokuset på mat er stort i familien, og Apple har til og med bestemt seg for å være vegetarianer – til tross for sin unge alder.

Gwyneth har ifølge "Cover Showbiz" forsøkt å snakke sin datter vekk fra ikke å spise kjøtt i så ung alder, men uten hell.