Omelett (Foto: MatPrat/)
Omelett (Foto: MatPrat/)

Omelett med kalkun og salsa

Enkel oppskrift for deg som vil lage et raskt måltid.

Omelett er super mat når du er på farten, og bare skal spise noe raskt. Godt trente omelettkokker trenger ikke særlig mer enn ett minutt fra røren helles i panna til omeletten er serveringsklar.

Her får du oppskrift på omelett med kalkun og salsa fra MatPrat.

Ingredienser (gir én porsjon):

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 4 skive naturell kalkunpålegg
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss salsa
  • litt salt
  • 1 ss flytende margarin


Slik gjør du:

1. Visp sammen egg, vann og salt. Skjær kalkunfilet og vårløk i strimler.

2. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene.

3. Legg kalkun, salsa og vårløk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

4. Hvelv den over på en tallerken. Omeletten er ferdig på ca. ett minutt.

Server gjerne med salat og brød ved siden av.