REKORD: Bryllupet mellom prins William og Kate Middleton ser ut til å bli tidenes mediebegivenhet. (Foto: KGC 137, © OD)
REKORD: Bryllupet mellom prins William og Kate Middleton ser ut til å bli tidenes mediebegivenhet. (Foto: KGC 137, © OD)

Flere kjendiser til William og Kates Bryllup

Rowan Atkinson, Guy Ritchie og Joss Stone har fått invitasjon.

Gjestelisten til det kommende kongelige bryllupet i Storbritannia er den mest ettertraktede gjestelisten til et selskap så langt i år for britene, men er forbeholdt et nøye utvalgt antall mennesker.

Kjendiser

Fra før er det kjent at Victoria og David Beckham og Elton John er inviterte og nå viser det seg at også flere britiske stjerner får anledning til å være til stede på den historiske begivenheten.

Rowan «Mr. Bean» Atkinson, Madonnas eksmann Guy Ritchie og artisten Joss Stone er ifølge den svenske avisen Expressen også invitert i bryllupet.

Hyllet Diana

I følge avisen skal Joss Stone ha blitt godt kjent med prins William ettersom hun ved to anledninger har opptrådt på minnekonserter til ære for avdøde prinsesse Diana.

Elton John har i årevis vært en nær venn av deler av den britiske kongefamilien og sang som kjent i begravelsen til Diana i 1997.