BLE SLÅTT: Janet Jackson deler sine minner
BLE SLÅTT: Janet Jackson deler sine minner

– Michael mobbet meg til jeg sultet meg

Michael gjorde narr av søsterens store rumpe.

I den kommende selvbiografien «True You» beskriver artisten Janet Jackson hvordan hennes berømte brors harde ord da de var små, fikk henne til å sulte seg selv for å gå ned i vekt. Det skriver den svenske avisen Aftonbladet.

Tok det alvorlig

– Han mobbet meg, men det var en del av hans humor og han mente det nok ikke ille. Men jeg tok det til meg altfor alvorlig og trodde til slutt på det når han sa at jeg var for tjukk, forteller Janet.

– Enkelte dager bestemte jeg meg for å sulte meg selv. Ingen frokost, ingen lunch- jeg følte at jeg ikke fortjente å spise skriver hun i boken.

Ble slått av faren

Janet Jackson forteller også at hun i forkant av fotograferingen til omslaget på plata «Janet», inntok lakserende midler for å gå ned i vekt.

Som kjent var Michael Jacksons oppvekst i stor grad preget av den voldelige og dominerende faren Joe, og også Janet forteller at faren misbrukte henne fysisk.

– Jeg husker ikke hva jeg hadde gjort men jeg hadde akkurat kommet opp fra badekaret og så slo han meg med et belte så det ble merke, forteller Janet Jackson.