rachelNY
rachelNY

– Hun er ei frisk jente

Eks-syklisten har stor tro på Rachel Nordtømme som sporty Tv2-reporter.

Søndag ble det kjent at friidrettsutøveren, bloggeren og ekskjæresten til Petter Northug , Rachel Nordtømme , er engasjert som frilanser i tv-kanalens nye satsing TV 2 Sporty.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SLUTT: Petter Northug og Rachel Nordtømme har brutt forholdet
SLUTT: Petter Northug og Rachel Nordtømme har brutt forholdet

PR-eksperter har den siste tiden spekulert i at Rachel vil tape markedsverdi som følge av bruddet med skikongen Petter Northug. Nå slår hun tilbake med ny TV-jobb, og programleder for Sporty, Dag Otto Lauritzen , tror 22-åringen har mye å tilføre programmet.

– Det er veldig hyggelig å ha fått Rachel med på laget. Hun er en frisk jente, som driver med idrett, og jeg tror hun kan komme med mange gode innspill, sier han til «God kveld Norge».

– Når ut til mange

Rachel har tidligere jobbet for TV Adressa, samt at hun var reporter for Senkveld under ski-VM. Sporty er et program om trening og kosthold, og Nordtømme skal levere reportasjer som frilanser.

– Jeg tror hun kommer til å nå ut til mange. Programmet har et bredt spekter, vi er et godt team og trenger alle sammen, sier Dag Otto, som sitter i førersetet i TV 2s nysatsing.

Gleder seg

Nysingle Rachel ser fram til nye utfordringer i TV 2.

– Jeg gleder meg til å jobbe med TV2s sporty gjeng der trening og kosthold er sentralt. Engasjementet vil garantert by på utfordringer, og det passer meg bra! sier Nordtømme via TV2s pressekontakt ifølge VG.

Programmet hadde premiere søndag kl. 20.00, og første reportasje med Rachel Nordtømme sendes 5. mai.

I vinden

Rachel ble landskjent i rekordfart da det ble kjent at hun var Petter Northugs nye kjæreste i 2008.

Nylig ble det som kjent brudd mellom de to, etter en tid med bruddrykter.