Daniel Fredheim Holm (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Daniel Fredheim Holm (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Fredheim Holm drillet som spiss til Vålerenga-kampen

Mushaga Bakenga blir vraket fra RBKs førsteellever.

Se Rosenborg-Vålerenga på TV 2 og tv2sumo.no mandag kl. 20.00

Lerkendal (TV 2 Sporten): På søndagens trening drillet Rosenborg-trener Jan Jönsson de elleve som mest sannsynlig starter mot Vålerenga mandag kveld.

Daniel Fredheim Holm blir flyttet opp som spiss, i par med Rade Prica. Sannsynligvis blir Prica spydspissen, med Fredheim Holm i en mer hengende spissrolle mot gamleklubben VIF. Mushaga Bakenga henvises til benken.

- Det ser ikke ut om jeg starter og det skjønner jeg. Det er slik fotballen er, man må prestere for å spille og det gjorde jeg ikke sist mot Fredrikstad, sa Bakenga til TV 2 etter treningen.

- Bakenga er ærlig på at kroppen ikke fungerte helt i forrige kamp. Han har gjort mange bra kamper i vår og nå kan det være bra for ham å angripe fra benken, om det er slik vi velger å gjøre det, sa Jan Jönsson.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Daniel Örlund fortsetter i mål. Mikael Lustig og Micke Dorsin er backer, mens stopperduoen blir Alejandro Lago og Jim Larsen.

- Daniel Fredheim Holm er både en god spiss og som offensiv midtbanespiller. Det kan godt være vi velger å bruke ham som spiss. Han er anvendelig, sa Jan Jönsson, som også vil bruke Michael Jamtfalls ekstremferdigheter.

- Det gjør vondt å møte Jamtfall med hans fart og råhet. Han har farten som skal til for å såre en motstander, håper Jönsson, som ser ut til å fortsette med Fredrik Winsnes, Markus Henriksen og Per ciljan Skjelbred som de øvrige på midten.

Boti Goa, Jon inge Høiland og Morten Moldskred er alle uaktuelle grunnet skader.