eltongaga (Foto: All Over Press)
eltongaga (Foto: All Over Press)

Derfor valgte han Lady Gaga som gudmor til sin sønn

Elton John med nye avsløringer i amerikansk TV-show.

For første gang åpner Elton John dørene til sitt hjem for et TV-intervju etter at lille Zachary kom til verden ved juletider.

Les også: Se bildene av Elton Johns baby

Gutten ble båret fram ved hjelp av surrogatmor, og Elton John og ektemannen David Furnish har tidligere understreket at de ikke kommer til å avsløre hvem dette er.

Nå kan det se ut til at flere store spørsmål rundt parets sønn vil bli besvart, når de har latt seg intervjue av Barbara Walters TV-show på ABC, melder People.

Nye detaljer

Walters lovet ifølge nettstedet at paret i intervjuet avslører detaljer rundt hvorfor de ønsket seg barn, hvorfor de valgte å holde det hemmelig helt fram til etter fødselen, og hvordan foreldrerollen har forandret dem.

Programmet ble sendt i statene fredag kveld, amerikansk tid.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

eltonNY (Foto: Stella Pictures)
eltonNY (Foto: Stella Pictures)

Lady Gaga som gudmor

Det skapte store overskrifter da ryktene om at Elton John hadde valgt selveste Lady Gaga som gudmor til den lille kom ut, og i intervjuet blir også dette bekreftet.

– Ja, det stemmer, sier Elton John ifølge Daily Mail.

Her kommer han også med forklaringen på at det var den verdenskjente artisten som fikk dette ærefulle oppdrag.

– Når du kommer innpå henne, ser du at det finnes et ekte menneske der inne. Et ekte, enkelt menneske som elsker sine foreldre, sier han i intervjuet ifølge avisen.

64-åringen avslører ifølge People også at sønnen kom til verden tidligere enn ventet, og at surrogatmoren på det tidspunktet var på jobb, mens Elton og David var ute til lunsj.