Javier Hernandez. (Foto: JON SUPER/Ap)
Javier Hernandez. (Foto: JON SUPER/Ap)

Se Chicharito roe gullnervene til Manchester United

Javier Hernandez ble matchvinner mot Everton.

Manchester United-Everton 1-0

Chicharito sendte Old Trafford til himmels da han etter utallige United-sjanser satte inn det avgjørende målet og sørget for tre poeng til serielederne. Fire runder før slutt leder Manchester United nå serien med ni poeng foran Chelsea og Arsenal.

Se sammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Manchester United styrte kampen i første omgang og hadde flere småsjanser, men kampens første sjanse kom ikke før det var spilt en halvtime. Wayne Rooney fikk ballen på 20 meter og spilte smart til Chicharito som fyrte av på direkten. Men keeper Tim Howard var godt plassert og bokset unna.

Noen minutter senere fikk hjemmelaget nok en stor sjanse. Antonio Valencia skar innover i 16-meteren og la inn til Nani. Også portugiseren valgte å skyte på direkten her, men nok denne gangen var det en medspiller som blokkerte skuddet. På gresset satt Chicharito som ble truffet av ballen som hadde god retning mot nettmaskene.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Etter hvilen slet begge lagene med å produsere sjanser, og etter snaue timen ropte Everton-fansen på straffe da Victor Anichebe fosset fremover mot Edwin van der Sar og kom i duell med Rio Ferdinand. Everton-spissen ville ha straffespark, men dommer Peter Walton vinket spillet videre.

I det 69. spilleminutt fyrte Jack Rodwell av fra 20 meter og utfordret van der Sar som måtte ut i full strekk for første gang i kampen og reddet til corner.

Hjemmelaget hadde flere halvsjanser, men da Michael Owen fikk muligheten kvarteret før slutt så nok de fleste United-supporterne på Old Trafford ballen inne. Fabio la inn fra høyre til Owen på første stolpe - avslutningen gikk via beinet til en Everton-spiller og rett i stolpen.

Ti minutter før slutt fikk de røde djevlene en enorm dobbelsjanse. Valencia avsluttet knallhardt fra 10 meter, men skuddet ble blokkert. På returen chippet han ballen til Chicharito som headet mot mål fra kort hold, men Howard vartet opp med en fantomredning og fikk en hånd på ballen.

Men etter 83 målløse minutter klarte ikke Everton å stå imot. På et innlegg fra Valencia gikk ballen via Distin og havnet hos Chicharito ved bakerste stolpe som stanget inn 1-0.

Manchester United-spillerne jubler etter scoring av Javier Hernandez. (Foto: JON SUPER/Ap)
Manchester United-spillerne jubler etter scoring av Javier Hernandez. (Foto: JON SUPER/Ap)