edinNYY
edinNYY

På romantisk påsketur til København

Se hva kjendisparene gjør i ferien.

Helt fra ryktene om at håndballstjerne Gro Hammerseng og Anja Edin hadde funnet lykken oppsto i fjor høst, har de to ligget lavt og valgt å avstå fra å kommentere deres forhold.

Kjærlighetsryktene oppsto bare kort tid etter at bruddet mellom Gro og Katja Nyberg ble kjent for offentligheten.

Nå viser de to imidlertid mer enn gjerne sin kjærlighet: I påsken ble de observert sammen da de spaserte hånd i hånd ved idylliske Nyhavn i København.

Gro er godt kjent i traktene etter å ha bodd i Danmark i sju år, hvor hun blant annet spilte for danske Ikast.

Les også: Her viser Gro og Anja sin kjærlighet

Familietur til Norefjell

En annen norsk håndballstjerne, Kristian Kjelling , tilbringer påskeferien med forloveden Madeleine Lundberg og deres to barn ved Norefjell.

Madeleine melder på sin blogg at de koser seg tross snømangel.

– Vi storkoser oss i alle fall med sol og varmt vær, og jeg ønsker alle en riktig god påske, skriver hun på sin blogg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FAMILIEKAR: Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)
FAMILIEKAR: Kjelling har tatt seg pause fra landslaget for å prioritere mer tid med konen Madeleine og deres to barn. (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)

Meksikansk påske

isabellaNY (Foto: Stella Pictures)
isabellaNY (Foto: Stella Pictures)
Tidligere værdame på TV 2, Isabella Martinsen , har vært på en lengre reise sammen med kjæresten Magnus Due-Tønnesen og Isabellas datter Filipa.

De tre har vært bosatt i Mexico de siste måneder, og selv om det nå nærmer seg hjemreise, blir påskeferien etter det «God kveld Norge» kjenner til tilbrakt ved Mexicos strandperle Tulum.

Byferie

Også Tone Damli Aaberge har dratt til varmere strøk i påskeferien. Etter det «God kveld Norge» erfarer, er hun på ferie sammen med samboer Aksel Hennie.

– Jeg er «ute av drift" og dagen», kun fordi jeg er på ferie, og har valgt å legge det meste igjen hjemme, melder sangstjernen på sin blogg.

Andre sverger til skandinavisk påske – skuespillerparet Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg har satt kursen mot Stockholm.

ellingsenNY (Foto: Audun Braastad , © ps)
ellingsenNY (Foto: Audun Braastad , © ps)

– Go påske! Stockholm i morgen, skriver Lena Kristin på sin Facebook-profil.

Paret bor til daglig sammen i Oslo.