POSERER: Her poserer Linni Meister og sønnen Dennis for magasinet Kamile Mor & Barn.
POSERER: Her poserer Linni Meister og sønnen Dennis for magasinet Kamile Mor & Barn.

Her gjør Dennis (1) proffdebut med mamma Linni

– Det var litt av en utfordring.

Sammen med mamma Linni Meister poserer sønnen Dennis (1) på coveret av bladet «Kamile Mor & Barn» i søndagens episode av «Linni» på Tv 2 Bliss.

Se Linni og Dennis på fotoshoot i videovinduet ovenfor.

Det er ikke første gangen lille Dennis poserer for kameraene på fotoshoot med mamma, men det er første gangen den lille pjokken poserer på forsiden av et magasin.

Ikke lettvint med et lite barn på fotoshoot

– Det er ikke akkurat like lettvint som når jeg skal på shoot - da bare slenger jeg oppi det jeg trenger. Men når man har med seg barnet sitt, så må man jo tenkte på bleier, mat og skrift hvis det skulle gå galt. Så det er mye som må til før man skal på shoot med en unge, sier hun i programmet.

Det er ikke bare enkelt å ha med seg et lite barn på fotoshoot, når mamma Linni skal sminkes og pyntes, så gjelder det å ha tålmodighet.

– Stakkars lille gutten min, det er jo ikke så lett for en bitteliten kar å sitte og være tålmodig hele dagen og vente på at mamman hans skal bli klar, sier Linni.

Ny opplevelse å posere som mamma

Det var ikke bare for Dennis at dette var en ny opplevelse.

– Det ble en helt anderledes shoot enn det jeg er vant til. For denne gangen skulle jeg posere som en mamma. Det var litt av en utfordring, sier Linni Meiser i programmet.

Se dokusåpen «Linni» på TV 2 Bliss på søndager.