ROMANSER: Den danske skuespilleren Birgitte Nielsen avslører nå en rekke romanser med flere av Hollywoods mest populære menn.  (Foto: SNAP / Splash News, © Stephen Lawrence)
ROMANSER: Den danske skuespilleren Birgitte Nielsen avslører nå en rekke romanser med flere av Hollywoods mest populære menn. (Foto: SNAP / Splash News, © Stephen Lawrence)

Dansk sexbombe avslører Hollywood-romanser

Har hoppet til køys med både Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone og Sean Penn.

Den danske sexbomben Birgitte Nielsen avslører nå en rekke romanser med flere av Hollywoods mest populære menn.

Hun har hoppet til køys med blant annet Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Sean Penn og Mick Hucknall, avslører hun i en ny bok, i følge The Sun.

«Gitte», som er kjent som både modell, skuespiller og artist, letter på sløret i en ny biografi «You Get Only One Life».

Falt for Hollywood-kjekkasen

Hun møtte California governøren, Arnold Schwarzenegger, på filmsettet på «Red Sonja» i 1984, og hun falt for kjekkasen med en gang.

– Det viste seg raskt at vi var tiltrukket av hverandre, og det utviklet seg til en skandaløs affære. Vi visste begge at når innspillingen var over, var det over for oss også. Vi gjorde det meste ut av tiden vi hadde sammen, sier hun i boken.

Etter denne affæren ble hun skilt fra sin daværende ektemann, og begynte så å date Sylvester Stallone. De to giftet seg, men skilte seg igjen på kort tid.

Hun beskriver Stallone som «Den mest sexy, deiligste man jeg noen gang har sett».

En het natt med Sean Penn

«Gitte», som fortiden opptrer i TV showet «Sing if You Can», avslører også å ha hatt en het natt med skuespiller Sean Penn i Cannes etter skilsmissen med Stallone.

Hun skal også ha tatt et romantisk bad med «Simply Red»-vokalisten Mick Hucknall.

Etter alle disse avsløringene er hun opptatt av at folk ikke skal se henne som promiskuøs.

– Når det er sagt, har jeg ikke hatt mange onenight-stands, sier sexbomben, som mener hun passer bedre i langvarige forhold, til tross for de nevnte sidesprangene.