TØFT: Hedda Kise snakker ut om de tøffe årene. (Foto: Parkas Production)
TØFT: Hedda Kise snakker ut om de tøffe årene. (Foto: Parkas Production)

Hedda Kise snakker ut om de vanskelige årene

– Det er verre ting enn å dø

TV 2-fjeset og firebarnsmoren Hedda Kise har lagt bak seg sine livs vanskeligste år. Med en komplisert tvillinggraviditet, skilsmisse, hjernesvulst og operasjoner har hun vært igjennom tøffere tider enn de fleste 38-åringer.

I 2007 fikk hun påvist en hjernesvulst som holdt henne borte fra TV-skjermen i tre år.

Ikke redd lenger

Nå snakker hun ut om den tøffe tiden i et intervju med Dagbladet.

– Jeg var veldig, veldig syk, men det begynner å bli lenge siden. I dag klarer jeg det som var tøft bare for et år siden. Jeg føler meg i kjempeform. Det er ubeskrivelig deilig å være tilbake på jobb, og ikke minst som mamma, sier Kise til Dagbladet.

– Jeg fins ikke redd lenger. Jeg er så klart redd for barna mine, men ikke for meg selv. Jeg er ikke overmodig, men å henge med hodet over Prekestolen er ingenting. Jeg kjenner ikke et sug en gang, jeg kjenner ingenting. Kanskje det er en hjerneskade, sier hun og ler.

– Hvorfor er du ikke redd? Blir hun spurt.

– Ja, det lurer jeg også på. Men jeg tror det er fordi jeg vet at det er verre ting enn å dø. Jeg mener ikke at det er bedre å være død, men at det er så belastende å være ordentlig syk, at det å dø er ihvertfall ikke verre.

Aktuell med ny sesong

I fjor sommer gjorde Hedda comeback på TV 2, etter å ha vært borte fra skjermen i fire år. Nå er hun snart aktuell med en ny sesong av serien «Jenter på hjul», sammen med Charlotte Mohn.

Etter 12 års ekteskap vagte hun og Lars Kise å gå ifra hverandre i fjor, men bruddet ønsker hun ikke å snakke om i intervjuet.