FUNNET DØD: En mann ble skjærtorsdag funnet død i dette leilighetskomplekset i Sandvika i Bærum. Politiet opplyser at dødsfallet er mistenkelig. (Foto: TV 2)
FUNNET DØD: En mann ble skjærtorsdag funnet død i dette leilighetskomplekset i Sandvika i Bærum. Politiet opplyser at dødsfallet er mistenkelig. (Foto: TV 2)

Fortsatt uklar dødsårsak etter dødsfall i Sandvika

Politiet betegner fortsatt funnet av en død 39-årig mann i en trappeoppgang i Sandvika torsdag som mistenkelig. Det er foreløpig ikke avdekket noen dødsårsak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

39-åringen ble funnet død i oppgangen til leilighetskomplekset han bodde i, ved ti-tiden skjærtorsdag. Obduksjonsrapporten er ikke klar, og politiet holder fortsatt alle muligheter åpne.

Les også: Person funnet død i leilighetsbygg i Sandvika

Mistenkelig dødsfall

Kriminalsjef Nina Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt vil ikke si noe om hvorvidt mannen hadde noen ytre skader da han ble funnet.

– Det jeg kan si, er at omstendighetene rundt funnet og åstedet gjør at vi mener dødsfallet er mistenkelig. Det kan ligge noe kriminelt bak, men det kan også ha vært en ulykke, sier Bjørlo.

Les også: Død mann obduseres fredag

Foretar rundspørring

Det er usikkert om den foreløpige rapporten fra Rettsmedisinsk institutt blir klar langfredag. I mellomtiden driver politiet både teknisk og taktisk etterforskning på stedet. Det fem etasjer store leilighetsbygget ligger i sentrum av Sandvika og huser blant annet en restaurant.

– Vi har avhørt noen vitner og foretar også en rundspørring i området, sier Bjørlo. (©NTB)