DanielFranckPetter 1024
DanielFranckPetter 1024

Se Petter og Daniel kaste klærne på jobb

– Det vil jeg anbefale flere å prøve.

Se klipp i videovinduet over.

I kveldens episode av «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss treffer vi Petter Pilgaard mens han er på jobb, som programleder for Morgenshowet på NRJ.

– Den mannlige glamourmodellen

Morgenshowet har fått besøk av Daniel Franck og Jenny Skavlan , og radiogjengen har lyst å gi gjestene en utfordring som inneholder en lettkledd Petter.

– Du bare står der inne i bokser, med masse hvite, fine lapper, også tar de å bare «æsj, så ekkelt, Petter Pilgaard», også må de nappe vekk lapp på nippelen, prøver Stian Røste å forklare Petter.

Petter er ikke overrasket over at det er nettopp han som må kaste klærne for å gjennomføre stuntet.

– Vi i NRJ har såklart planlagt et lite stunt, og hvem må stå i bokser, jo det er jo meg som vanlig det da. Den mannlige glamourmodellen, sier Petter lattermildt.

Frykter en naken Petter

Gjengen i NRJ har latt seg inspirere av programmet «Fangene på Fortet», som Jenny og Daniel er programledere for, når de skal finne en passende utfordring.

Kun iført bokser blir Petter dekket av små, hvite lapper på hele kroppen. Én av lappene inneholder en kode, og den av Jenny eller Daniel som finner den først vinner utfordringen.

Petter gjemmer seg bak døra i studio, og gjennom døren får Petter høre at det Jenny frykter mest er en naken Petter Pilgaard. Hun skal snart få se frykten i øynene. Men både Daniel og Jenny kaster seg over Petter for å finne koden. Det er til slutt Daniel som finner den, og leken er over.

Nakendag på jobb

Petter har likevel ikke tenkt å kle på seg med det første, og synes i grunn det er ganske befriende å være lettkledd på jobb. Det inspirerer han til å løpe rundt i NRJs ganger i sin hvite bokser, og det tar ikke lang tid før Daniel følger hans eksempel.

Side om side løper Daniel og Petter rundt på jobb i bokseren.

– Det var faktisk ganske befriende å være på jobb i bokser, det vil jeg anbefale flere å prøve, sier Petter.

Daniel er ikke uenig.

– Jeg tror det hadde vært veldig morsomt om man innførte en nakendag på jobben, hvor alle gikk i undertøy, sier Daniel.