sean (Foto: Yves Salmon, © so)
sean (Foto: Yves Salmon, © so)

– Jeg gifter meg aldri igjen!

Ringenes Herre-stjerne skilt for fjerde gang.

Sean Bean avslører at han endelig har gitt opp ekteskap, etter at han har gått gjennom sin fjerde skilsmisse, skriver dailymail.co.uk.

Den 52 år gamle skuespilleren forteller i et intervju at han fortsatt tror på kjærligheten, men han kommer ikke til å gå ned kirkegulvet for den femte gangen.

Til det kroatiske magasinet Gloria sier han:

«Selvfølgelig tror jeg på kjærligheten til tross for fire skilsmisser. Det er ingen som ikke tror på kjærligheten. Men ekteskap - det passer noen mennesker men tydeligvis ikke meg».

boromir (Foto: New Line Cinema, © ps)
boromir (Foto: New Line Cinema, © ps)

Giftet seg som 21-åring

Bean annonserte i desember at han og hans fjerde kone Georgina Sutcliffe hadde skilt seg etter fire års turbulent forhold.

Skuespilleren giftet seg for første gang i en alder av 21 år, men det tok ikke lang tid før han møtte Melanie Hill - som skulle bli hans andre kone. Paret har to døtre sammen, Lorna (23) og Molly (19).

Ekteskapet varte i syv år, og kort tid etter bekreftet Bean at han hadde fått seg ny kjæreste. De giftet seg i 1997, og fikk datteren Evie (12), men gikk fra hverandre da ungen bare var noen måneder gammel.