Cecilie Pedersen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Cecilie Pedersen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Spiller for Avaldsnes ut 2011

Cecilie Pedersen fullfører kontrakten med 1. divisjonsklubben.

Det har vært mye frem og tilbake for Cecilie Pedersen og hennes fotballfremtid, men nå har 20-åringen blitt enig med Avaldsnes om å fullføre kontrakten ut 2011.

– Cecilie Pedersen har i dag meddelt oss at hun ønsker å fullføre kontrakten med Avaldsnes, og vil være tilgjengelig for vårt damelag i 1. divisjon sesongen 2011. Det betyr også at Cecilie kan være aktuell for seriestarten for laget vårt, 2. påskedag mot Fløya, skriver 1. divisjonsklubben på sin hjemmeside.

Tidligere har Pedersen vært i konflikt med Avaldsnes, og hun har vært klar på at hun ønsket seg til en klubb i Toppserien. I januar kom beskjeden om at hun var klar for Arna-Bjørnar, men på grunn av Pedersens lønnskrav ble klubbskiftet aldri noe av. Dermed har 20-åringen den siste tiden kjørt sitt eget opplegg og trent med herrelag i stedet for 1. divisjonsklubben, men nå har altså de to partene kommet til enighet.

– Den sportslige ledelsen i klubben og Cecilie er også enige om et tilpasset sportslig opplegg, med blant annet trening med herrelag, slik at hun skal ha best mulig forutsetninger til å nå sitt store mål, å kvalifisere seg til VM sluttspillet med Norges kvinnelandslag.

Eli Landsem har hatt mye kontakt med Pedersen de siste månedene, og har håpet på en løsning på situasjonen. Før sommerens VM i Tyskland er det viktig at spillerne på blokka får vist seg frem, men for landslagssjefen er det ikke viktig hvilken klubb spillerne er i.

– Det har ikke noe å si hvilket lag de spiller for, det viktigste er hva de presterer. Det er selvfølgelig lettere å få vist seg frem i Toppserien, men alt avhenger av å gjøre det godt på de to samlingene vi har i mai, sier Landsem til TV 2 Sporten.

.