Farmen thailand
Farmen thailand

Dro på hemmelig, romantisk tur etter «Farmen»

Etter TV-opptakene dro paret til Thailand. SE VIDEO

Morten Emil Bergan røk ut etter en tøff, smertefull og nesten to timer lang tautrekking mot Jan Rudi Bendiksen. Dermed måtte han ta farvel med sin «Farmen»-kjæreste Synne Bolstad . Etter TV-opptakene ble paret gjenforent og kunne dra på romantisk tur til Thailand sammen.

– Vi gikk fra å være spesielt gode venner til å bli spesielt gode kjærester, ler Synne Bolstad.

Mens det andre «Farmen»-paret Kristin Glück Evensen og Kim Sondre Krantz Hagen gikk fra å være samboere rett etter «Farmen» til nå å ha brutt med hverandre. Så har Morten Emil og Synne gått den andre veien. Det tok veldig lang tid før de kalte seg kjærester.

– Utfyller hverandre

– Når jeg kom ut, ble han med meg hjem til Nord-Norge en uke. Vi brukte veldig lang tid på å bli kjent med hverandre i 2011. Det har bare vært positive overraskelser. Vi har oppdaget at vi er ufattelig like på veldig mange områder, og på de områdene vi er ulike så utfyller vi hverandre utrolig bra, sier Synne Bolstad.

Feirer påsken sammen

Nå i påsken har paret vært på rorbuferie i Lofoten med Synnes familie og Morten Emil har tatt med Synne på litt skikkelig gårdsarbeide i Telemark og hevet henne opp på traktoren for litt våronn.

– Men det blir litt golf og moro også, ler Morten Emil Bergan.

– Fighterglimt i øynene

I dag koser paret seg sammen. Men det var tøft å forlate Synne inne på gården.

– Det var tungt å ta farvel med Synne. Hun var så lei seg. Men jeg så heldigvis et fighterglimt i øynene hennes. Hun ville ikke gi seg. Hun skulle ikke gi seg, sier Morten Emil Bergan som var sikker på at han skulle få en romantisk gjenforening med Synne.

– Tok tid

Og slik gikk det. Selv om det tok litt tid før de ble kjærester:

– Vi oppdaget veldig snart at vi hadde to forskjellige hverdager, og det her skulle jo kombineres med den virkelige verden på utsiden. Så vi brukte litt tid på å bli 100 prosent sikre, sier Synne.

– Veldig ærlig

Morten Emil innrømmer at det er rart å bli forelsket på «Farmen»:

– Det er en veldig spesiell situasjon å møte hverandre i. Det er en veldig god måte. Vi har møttes på en veldig ærlig måte, et mørkt rom, ingen elektristet, to mennesker, finn ut av det. Snakk og vær dere selv, sier Morten Emil.

– Omtanke for folk

Begge har mye godt å si om hverandre:

– Han har en sånn omtanke for folk rundt seg, og det liker jeg utrolig godt, for han tar utrolig godt vare på meg, sier Synne Bolstad.

– Synne er helt hundre prosent annerledes enn alle andre jenter jeg har møtt, det er det ingen tvil om. Det beste med Synne er at hun er veldig ærlig, rett fram. Hun pakker ikke noe inn, er jeg en drittsekk så kaller hun meg en drittsekk. Er jeg god, så blir jeg kalt god, forklarer Morten Emil Bergan.