FarmenSivlyver
FarmenSivlyver

Farmen-Siv: – Jeg er ingen løgnhals

Slår tilbake mot Kim Sondre og de andre deltagerne.

Siv Annie Bjørnvåg blir nå refset av de andre deltagerne i kveldens episode av «Farmen». De mener hun lyver og spiller et uærlig spill for å påvirke andres beslutninger.

Nå slår Siv tilbake mot sin alliansepartner Kim Sondre Krantz Hagen s utspill om at hun spredte løgner:

– Jeg spredte overhodet ikke løgner. Jeg kan ikke fatte at de kaller meg løgnhals Jeg har vært ærlig fra dag en, sier Siv og tilføyer:

– Ingen allianse

– Jeg trodde Kim Sondre og jeg kunne stole 100 prosent på hverandre der inne. Men det så jeg ganske kjapt at da Kristin røk ut av «Farmen» så kunne jeg ikke det. For han tenkte på seg selv, og da visste jeg at den alliansen vi hadde ikke var en allianse. Helt klart så prøvde jeg å påvirke Kim Sondre til å ta et annet førstekjempevalg for å redde meg selv, sier Siv Annie Bjørnvåg til «God kveld Norge».

– Kyniske triks

Stridens kjerne er at Siv ønsket at Kim Sondre skulle velge Tommy Rodahl til førstekjempe og sa til Kim Sondre at det ville «bli bråk i gruppa» hvis han ikke valgte Tommy.

– Hun brukte kyniske triks og gikk rett bak ryggen på hvem som helst bare for at hun skulle bli satt i bedre lys, sier Kim Sondre til «God kveld Norge».

Men Siv er uenig. Hun mener at den formen for påvirkning ikke kan kalles løgn.

– Jeg vil ikke kalle det å spre løgner å påvirke Kim Sondre når vi hadde det gode forholdet som vi hadde. Og Kim Sondre prøvde også å påvirke meg på mange omeråder. Så det gikk litt begge veier, sier Siv Annie Bjørnvåg.

– Fryktet mange i tvekamp

Men Kim Sondre lot seg ikke påvirke. Han valgte ikke Tommy, men Morten Emil Bergan som førstekjempe:

– Ettersom jeg ikke er så sterk fysisk, fryktet jeg mange av de andre i tvekamp. Men Morten Emil og Synne sto sterkere ettersom de var to. Derfor falt valget på Morten Emil. Jeg visste jo også at hvis Morten Emil gikk ut, ville Synne bli storbonde og velge jentekamp, ergo var jeg sikret en uke til , forklarer Kim Sondre Krantz Hagen.