Marion Ravn (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Marion Ravn (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)

Marion Ravn dediserte sang til Jens Stoltenberg

«Han er så rå rå rå. Dødsrå, dødsrå.»

Marion Ravn er for tiden aktuell som dommer i den nye sesongen av talentkonkurransen «Idol» på TV 2. Sammen med Bertine Zetlitz, Gunnar Greve og Hank von Helvete fra Turboneger skal de på ny jakt etter sangtalenter.

Før påske sang den vakre artisten for statsministeren på Arbeiderpartiets landsmøte. På bloggen sin skriver hun at hun syntes det var stas, og at det var god stemning under minikonserten.

«Det gikk veldig bra og fikk hele salen i god stemning da jeg dedikerte «Tigergutt» til Jens Stoltenberg. Alle var med å sang «Han er så rå... dødsrå». Haha».

Streng dommer

Marion og snowboardkjæresten Andreas Ygre Wiig er et av Norges heteste kjendispar. «God kveld Norge» møtte paret da de kastet glans over den røde løperen på førpremieren av den norske filmen «Exteriours» i mars.

Da fortalte Ygre Wiig at han tror kjæresten kan bli en strengere dommer i «Idol», enn hva hun var som dommer i «X Factor».

– Jeg synes hun sa det hun mente, og det var veldig bra. Hun kan ikke være for snill heller. I Idol får man kanskje deltakerene litt mer på avstand, så da kan hun kanskje være enda litt strengere, sier Ygre Wiig til «God Kveld Norge».

Mye borte fra hverandre

Superparet har vært sammen siden 2006, og i sommer ble de samboere. Men som proff snowboardkjører, og en travel karriere for Marion som artist, er paret mye borte fra hverandre.

– Når han er skada får vi tid til å se hverandre, sier Marion.

Og nå som sommeren nærmere seg får paret litt mer tid til hverandre, men kanskje ikke så mye som de ønsker.

– Snowboard har nesten blitt en helårssport, så det er noe som skjer hele tiden for begge to, legger Ygre Wiig til.