Tre til legevakt etter kjedekollisjon på Notodden

Totalt fire bilder måtte taues vekk fra stedet etter massesmellen. Generelt sett meldes det om rolig påskeutfart på Østlandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Påskeutfarten onsdag har så langt gått rolig for seg uten de mest alvorlige ulykkene. Tre personer måtte kjøres til legevakt for sjekk etter en kjedekollisjon på E134 ved Vidarvoll i Heddal på Notodden i 15.30-tiden onsdag ettermiddag.

Fire biler måtte taues bort

Ifølge politiet i Telemark hadde en bil stoppet for å svinge til venstre av E134, bak denne kom det to biler som begge klarte å stoppe.

Men en tredje bil som kom bak disse igjen, klarte ikke å stoppe og kjørte dermed rett inn i bilen foran. Like bak denne igjen kom det enda en bil som heller ikke klarte å stoppe. Dermed var kjedekollisjonen et faktum.

Personene som ble kjørt til legevakt fikk dermed to smeller bakfra i rask rekkefølge. Totalt fire av de fem bilene som var involvert i kjedekollisjonen fikk såpass store skader at de måtte taues bort.

Telemark politidistrikt opplyser at de vil etterforske hendelsen.

LES OGSÅ: Disse stedene vil UP følge med deg i påsken

Generelt lite påsketrafikk

Foruten hendelsen i Heddal har det vært få ulykker og generelt lite kø og mindre trafikk enn ventet siste dag før påske.

– Påskeutfarten har gått stille og rolig for seg på alle de store utfartsveiene. Det er litt tett trafikk ved Minnesund, men ellers er det mindre trafikk enn det pleier å være over hele landet, sier vaktoperatør Annie Serup ved Vegtrafikksentralen til NTB.

Hun forteller at det ikke er mer trafikk enn en vanlig fredag ettermiddag.

– Det er faktisk mindre kø enn i rushtiden en normal fredag. Vi regner ikke med at trafikken vil øke utover ettermiddagen, snarere tvert imot, sier Serup. (TV 2 / NTB)