VENNER: Ari Behn og Omer Bhatti har funnet tonen som gode venner.
VENNER: Ari Behn og Omer Bhatti har funnet tonen som gode venner.

Ari Behn roser sin nye venn Omer Bhatti

– Han har en flott familie

Omer Bhatti er tilbake i rampelyset etter noen tøffe år i forbindelse med at hans nære venn Michael Jackson gikk bort. Nå satser Bhatti for fullt på karrieren.

Som gjesteredaktør i ungdomsbladet Spirit har han dedikert en egen side hvor hans kjendis-venner kan få skryte fritt av ham.

Tusenkunstneren Ari Behn , som han blir omtalt som i magasinet, forteller at han møtte Omer Bhatti sist sommer på Harald Zwarts «Karate Kid»-premiere i Fredrikstad. Der fant de tonen.

– Jeg har lenge respektert Omer. Det var ingen overraskelse at vi fant tonen, sier Ari Behn i bladet.

Ari Behn beskriver Bhatti med tre ord, og de er:

– Ydmyk, intuitiv og perfeksjonist.

– Han er en sådann fyr du umiddelbart skjønner har integritet

Sist gang de to møtte hverandre var på lanseringen av «All Around the World».

– Der var vi sammen med Omers flotte familie og gode venner fra Holmlia, sier Behn.

Ari Behn blir spurt om hva som gjør Omer så unik. Da svarer han.

–¨Han er en sådann fyr du umiddelbart skjønner har integritet. Han er hardt arbeidende, svært talentfull, og lar seg ikke så lett invadere av noen, samtidig som han er åpen og lyttende til de få han slipper innpå seg. Dette inngir tillitt og gjør at han kommer til å nå langt, sier Ari Behn til bladet.

Svært fascinert

Ari Behn har tidligere uttalt til «God Kveld Norge» at han er svært fascinert over Bhattis medieprofil, spesielt i forbindelse med hans nære forhold til Michael Jackson.

Les også: Avslører hemmelighetene gjennom musikken

– Jeg er veldig imponert over hvordan han har opptrådt, hans integritet overfor mediene. Han har bare holdt fast på å ikke si noe som helst, og det liker jeg. Han er en veldig ydmyk og nydelig person. Den historien er helt spesiell. Det er interessant hvor nær han er. Jeg skjønner den relasjonen de to hadde, sier Ari til «God kveld Norge».