Chicago Blackhawks. (Foto: JOHN GRESS/Reuters)
Chicago Blackhawks. (Foto: JOHN GRESS/Reuters)

Blackhawks vant da det gjaldt som mest

Slo tilbake mot Vancouver Canucks.

Dave Bolland var tilbake på laget, og dermed slo Chicago Blackhawks til mot Vancouver Canucks da det gjeldt som mest.

Det var enten vinn eller forsvinn for Blackhawks i den fjerde kampen i første runde i Western Conference i National Hockey League (NHL) tirsdag. Canucks ledet 3-0 i kamper og var en seier fra avansement, men foreløpig satte Bolland og Blackhawks en stopper for det.

Etter 17 kamper på sidelinjen på grunn av skade var Bolland tilbake igjen. Han slo til med en scoring og tre assister. Det gir ham mye av æren for den solide 7-2 seieren til hjemmelaget.

– Det var tøft å komme på banen igjen og vende seg til spillet, for det er tøft å være utenfor en hel måned. Derfor hadde jeg ikke de store forventningene til denne kampen, men det ble virkelig en flott kveld, sier Bolland etter kampen.

Det sto 1-1 etter den første perioden, men Blackhawks var det førende laget. Kampen eksploderte med fantastisk Chicago-spill i midtperioden, og etter 40 minutters spill sto det 5-1 til hjemmelaget. Da var det meste avgjort og en femte kamp var sikret for Chicago, som klarte å holde liv i håpet om Stanley Cup-trofeet. (©NTB)