me
me

– Synne er kosete, så gi henne rikelig med klemmer

Her er hele Morten Emils avskjedsbrev. Se video!

På lørdag røk Morten Emil ut av Farmen etter en knallhard tvekamp mot Jan Rudi.

Tradisjonen tro skal den som forlater Farmen skrive et siste avskjedsbrev til resten av deltakerne. Her skal også ny storbonde offentliggjøres.

Se video: – Slik ser man ut etter to timer med tvekamp

Velfortjent seier til Jan Rudi

Ikke overraskende velger Morten Emil Synne som ny storbonde. Likevel benytter han også sjansen til å skryte av alle de andre deltakerne. Den slitne deltakeren roser Jan Rudis innsats i lørdagens tvekamp.

– Først vil jeg gratulere Jan Rudi med en velfortjent seier, starter han brevet.

Se tvekampen: Her blir Morten Emil sendt ut av Farmen

Hyller Synne

Farmen-flørten Synne får gode tips med seg på veien mot finalen. Morten Emil tror hun vil gjøre god figur som storbonde.

– Deres neste storbonde vil være seg selv. Ærlig og villig til å lytte. Denne jenta er veldig spesiell, så lov meg alle sammen å ta vare på henne i tide og utide, oppfordrer han.

Nå som han ikke er tilstede og kan gi henne sin omsorg håper han de andre kan ta den plassen i et par uker.

– Kosete er hun også, så gi henne rikelig med klemmer. Til deg Synne: Vær ærlig og nyt opplevelsen. Husk at dagen i dag er alltid bra, men morgendagen alltid bedre.

Se også: Morten Emil raste ned i vekt på Farmen

Les hele avskjedsbrevet

Nedenfor kan du se hele Morten Emils avskjedsbrev med hilsen til Synne og de andre deltakerne.

«Først vil jeg gratulere Jan Rudi med en velfortjent seier.

Slik som trærne renser sine blader på greiner forlater jeg nå dere. Vi startet som knupper på greinen vår for sju uker siden på Storøy gård. Det tok ikke lang tid før alle 14 var utsprunget og greina var fullgrodd. Tyngden greina fikk ble for mye og uke etter uke dalte det blader ned. Nå står greina igjen med åtte flotte eksemplarer.

Kim den sterke og Hanne med stemme som en lerke. Jan Rudi med sine store øreringer, og Runi hun som alltid springer. Kims som er så ærlig og fantastiske Synne som er så herlig. Men vi må ikke glemme hun Siv som er så stabil, og Tommy som ikke har bil.

Dere er alle fantastiske mennesker som vil drive gården godt. Deres neste storbonde vil være seg selv. Ærlig og villig til å lytte. Denne jenta er veldig spesiell, så lov meg alle sammen å ta vare på henne i tide og utide. Kosete er hun også, så gi henne rikelig med klemmer. Deres neste storbonde er min Synne. Til deg Synne: Vær ærlig og nyt opplevelsen. Husk at dagen i dag er alltid bra, men morgendagen alltid bedre.

Til dere alle sammen: Farmen handler om å leve isolert på en gård i ti uker. I ni av disse må, og skal man samarbeide og klare oppdragene. I uke ti derimot ønsker man hverandre lykke til. Lov meg å samarbeide i to uker til. Jeg har blitt veldig glad i dere alle og gleder meg til å besøke dere om noen uker. Varme hilsener fra Morten Emil.»