betssonbilde (Foto: Faksimile: Privat/ Betsson.com)
betssonbilde (Foto: Faksimile: Privat/ Betsson.com)

Betsson-topp flau over dårlig kundebehandling

Marcus purret på Betsson i fem måneder. Vant 13.000,- men fikk ikke en krone av selskapet.

Den 14. november i fjor gikk den engelske fotballklubben Chelsea på sitt største hjemmetap siden 2002, da gjestene fra Sunderland knuste favorittene 0-3.

Og mens Chelsea-fans rev seg i håret, kunne Marcus Bratlie gni seg i hendene. Oslo-mannen tok en råsjans og satt 1000 kroner på en overraskende seier til de rød/hvite hos nettspillselskapet Betsson.com.

Les også: Betalte 21.000 for å se fotballkamp på pub

Se også: Fikk billettene 15 minutter etter kampstart

Vant 13.000

– Det var jo en kamp med gode odds, så da var det ekstra deilig at den gikk inn, sier Bratlie til TV 2 hjelper deg. Etter 90 minutter på Stanford Bridge hadde Oslo-mannen klokket inn hele 13.000,- kroner.

Dagen etter gevinsten førte han over pengene fra sin Betsson-konto til sin vanlige bankkonto. Denne transaksjonen tar vanligvis ikke mer enn 2-3 dager, men denne gangen skulle gevinsten la vente på seg. Lenge.

Ventet i fem måneder

Siden den 15.november har Marcus vært i kontakt med Betsson, uten å ha sett et eneste øre av gevinsten. Til svar har han fått at det Malta-baserte nettspillselskapet beklager ventetiden, men at saken er under granskning.

Problemet var at gevinsten som hadde forlatt Betsson, aldri kom seg videre fra Betssons betalingsleverandør til Bratlies private bankkonto.

Så sent som i slutten av februar, flere måneder etter at pengene var på plass, fikk Bratlie beskjed om å være tålmodig, og at pengene ville komme. Det er den siste eposten Bratlie hørte av kundeservice, og i april i år kontaktet han til slutt TV 2 hjelper deg.

– Nå har jeg ventet i fem måneder på pengene som jeg ennå ikke har sett noe til. Jeg har purret på Betsson utallige ganger, men ingenting har skjedd, sier Bratlie.

Ordner opp

Hans-Martin Nakkim, ansvarlig for Betsson Norge, legger seg flat da TV 2 hjelper deg spør om det virkelig skal ta fem måneder å få utbetalt gevinster hos nettspillgiganten.

– Det har tatt altfor lang tid, medgir Nakkim.

Han sier at kundene ikke skal bli skadelidende når det oppstår problemer mellom Betsson og deres betalingsleverandører som tredjepart.

– Når kunden informerer oss om at pengene ikke har kommet inn på hans konto, vil det bli en forsinket utbetaling fordi vi må følge opp med vår tredjepartsleverandør, men dette skal selvsagt ikke ta fire-fem måneder, men heller 1-2 uker, sier Nakkim og legger til at han er flau over kundebehandlingen Betsson har gitt Bratlie.

– At vi da, tre og en halv måned etter at kunden ba om å få pengene, sender en e-post der vi ber om hans tålmodighet er rett og slett flaut. Uavhengig av problemer med overføring via tredjepartsløsninger, er det vårt fulle ansvar å hjelpe kunden til denne saken er løst, sier Nakkim og legger til at de skal lære av feilene som har blitt gjort i Bratlies sak.

Etter fem måneder med venting, kan Nakkim nå love at pengene endelig vil komme.

– Han kan vente seg at pengene vil komme inn på hans konto innen to til tre dager, lover Nakkim.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter