I KLINSJ: Rio Ferdinand og Mario Balotelli. (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)
I KLINSJ: Rio Ferdinand og Mario Balotelli. (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)

United slipper straff for garderobehærverk

Fant hull i veggen i Manchester Uniteds garderobe på Wembley.

– Var det Ferguson etter å ha sett drømmen om en ny trippel-triumf kollapse, eller kanskje Paul Scholes etter å ha fått rødt kort?

Det engelske fotballforbundet (FA) lar Manchester United slippe unna ustraffet, selv om det ble oppdaget et hull i veggen i bortegarderoben på Wembley etter Uniteds 0-1-nederlag mot byrival Manchester City.

– Vi fortalte FA om det lørdag kveld. Vi unnskyldte oss, og tilbød oss å betale for skadene. Men det var bare overflaten som var ødelagt og ikke noe hull, sier en United-talsmann til Sky Sports.

LES OGSÅ: Scholes så rødt da City slo erkerivalen og gikk til FA-cupfinale
LES OGSÅ: Derfor fikk Balotelli United-spillerne til å se rødt

Ingen mistenkte
Ifølge Daily Mirror startet FA undersøkelser etter at det de fant skader på veggen i Manchester United-garderoben.

Kilder forteller at hullet i veggen ble funnet i «managerområdet», men nå slipper altså eventuelle syndere unna straff.

Personalet på Wembley reparerte garderobeveggen før Stokes semifinale mot Bolton søndag.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

HVEM SPARKET HULL I VEGGEN? The Sun spekulerer i hvem som kan ha påført garderobeveggen på Wembley skader. (Foto: www.thesun.co.uk/)
HVEM SPARKET HULL I VEGGEN? The Sun spekulerer i hvem som kan ha påført garderobeveggen på Wembley skader. (Foto: www.thesun.co.uk/)

Engelsk avis med «påskekrim»
Tabloiden The Sun, som er Englands største avis, slår saken stort opp i sin tirsdagsutgave og morer seg med å spekulere i hvem som kan ha sparket hullet i garderobeveggen med sin egen «påskekrim»:

– Var det Ferguson etter å ha sett drømmen om en ny trippel-triumf kollapse, eller kanskje Paul Scholes etter å ha fått rødt kort: Eller var det Rio Ferdinand eller Anderson, som lot sitt sinne mot Mario Balotelli gå ut over veggen? Eller var det et medlem av trenerteamet? Uniteds fysiske trener Tony Strudwick skal ha befunnet seg i nærheten av «åstedet», ramser den engelske storavisen opp – med glimt i øyet.