jan rudi videodagbok farmen
jan rudi videodagbok farmen

Jan Rudi: – Jeg har sovet dårlig og spydd

Natten før tvekampen var «helt jævlig» ifølge Jan Rudi. Se videodagboken her!

Førstekjempe Morten Emil valgte Jan Rudi som motstander til den sjuende tvekampen på «Farmen».

– Jeg har slitt med magen i dag og vært kvalm

I de sene nattetimer sitter Jan Rudi i andrekjempehytta og funderer over hva han skal velge som tvekampgren.

– Når jeg tenker meg i forhold til ham, så tror jeg at jeg har den største fordelen i tautrekking. Jeg er tyngre og høyere enn ham, og føler at jeg er hakket sterkere enn ham. Jeg har slitt med magen i dag og vært kvalm. Hvis det ikke blir bedre så er jeg redd for hvordan det vil gå i en eventuell tautrekkingskonkurranse, sier Jan Rudi til kameraet der han sitter alene i kjempehytta.

Se Jan Rudis videodagbok øverst!

– Jeg savner kjæresten min kjempemye

– Når man sitter her så får man litt tid til å tenke, og skulle jeg tape i morgen og reise hjem så gjør det meg ingenting. Jeg savner kjæresten min kjempemye. Jeg tenker på henne altfor mye her inne, sånn at det gjør vondt. Å se henne igjen kommer til å være helt ufattelig deilig.

Mus og fugl på besøk i kjempehytta

Likevel har ikke Jan Rudi tenkt til å tape kampen med vilje.

– Én ting kan jeg love. Når jeg kommer i den kampen skal jeg gi 110 prosent, sier Jan Rudi som dagen etter forteller at han har valgt tautrekking.

– Formen er bedre enn i går. Men i natt var det helt jævlig. Jeg har sovet dårlig, spydd og gått frem og tilbake på do. Jeg har hatt mus løpende rundt meg her inne. I dag tidlig kom det en fugl inn som fløy vilt frem og tilbake. Jeg har søvnmangel, men den fysiske formen kjennes bedre ut. Det var det som gjorde at jeg valgte tautrekking.

NB! På grunn av fotballkamp blir mandagens episode sendt klokken 18.55!