Morten Emil videodagbok farmen
Morten Emil videodagbok farmen

Morten Emil raste ned i vekt på Farmen

Avslører vekttapet i sin videodagbok. Se video som ikke ble vist på TV!

I forkant av lørdagens tvekamp var de to deltakerne som vanlig isolert fra hverandre et helt døgn.

Morten Emil, som valgte Jan Rudi som andrekjempe, var spent på hvordan tvekampen ville gå – særlig fordi han han mistet så mange kilo på Farmen.

Selv om vi har spist godt så har jeg gått ned nesten to-tre beltehull.

Se også: – Slik ser man ut etter to timer med tvekamp

Se også: Her blir Morten Emil sendt ut av Farmen

Gått ned åtte kilo

21-åringen trodde at vekten hans kunne bli avgjørende for utfallet i lørdagens tvekamp.

– Hvis han velger tautrekking kommer det til å bli jækli spennende for jeg skal gi alt. Men da kommer jeg til å slite, for det går litt på tyngde. Han har vært her i bare to uker og har masse energi. Jeg kom inn her for sju uker siden, og selv om vi har spist godt så har jeg gått ned nesten to-tre beltehull. Jeg kom inn som 78 kilo og tipper jeg har gått ned til 70 kilo, sier han i videodagboken du kan se øverst.

Kjempemoro å være forelsket

I løpet av 47 dager på Farmen har han vært sammen med Synne hele tiden. I løpet av disse sju ukene har de rukket å bli godt kjent.

– Synne har vært opplevelsen her inne. Jeg liker ikke å bruke ordet, men jeg tror jeg er litt småforelska. Det er jo kjempemoro, sier han.

Likevel har han en nøktern holdning til hvordan forholdet vil utvikle seg etter Farmen.

– Livet på Farmen og livet utenfor er to forskjellige ting. Så vi får se hvordan det blir utenfor. Jeg håper uansett vi kommer til å finne ut av mye, vi har veldig like verdier, men livene våre er veldig forskjellige, sier han.

Rake motsetninger

Til tross for at det sa «klikk» allerede fra første stund legger han ikke skjul på at de også er veldig forskjellige.

– Hun er totalt motsatt av meg i matveien, og livstilsmessig helt annerledes, hun kjenner ikke til golf som er en stor del av livet mitt. Jeg trener egentlig ikke, spiser bare mye sjokolade, spiser lite sunn mat. Vi er veldig forskjellige rett og slett. Men det er egentlig litt deilig, sier han.

Rett før han gikk avgårde til tvekampen avslørte Morten Emil at han har skrevet et brev til Synne. Her har han lagt ved noen helt spesielle minner fra hans egen familie.

– Jeg har samlet opp bilder som jeg fikk i brevet av brodern. Disse har jeg gitt til Synne, avslører han.