Ole Christian Løvold (Foto: Arne Reginiussen)
Ole Christian Løvold (Foto: Arne Reginiussen)

Paradise-Ole i masseslagsmål med østeuropeere

– Du får litt nerver.

Drammensgutten Ole Christian Løvold har jobbet som dørvakt ved et utested i Drammen før han dro inn på «Paradise Hotel».

– Det er ikke noe av det verste i Drammen. Det er ikke så ille der. Men du kommer jo overfor noen episoder hvor du må ta i et tak, og kanskje kaste deg vekk for å unngå å få seg en på trynet. Det pleier å gå greit når de ser du er på jobb, da pleier veldig mange å roe seg ned, sier han til «God kveld Norge».

Ole Christian Løvold (Foto: Arne Reginiussen)
Ole Christian Løvold (Foto: Arne Reginiussen)

Men ikke alle roer seg ned. Ole Christian kan røpe at han har blitt angrepet av en gjeng av østeuropeisk opprinnelse.

– Når det kommer en 20-30 østeuropeere og begynner å slåss sammen, så får du litt nerver, du gjør det. Men jobbinstinktet slår inn. Da er det bare å gjøre det du får betalt for, å hoppe i midten og gjøre det beste utav det, sier røslige Ole Christian.

– Hold deg unna skarpe ting.

– Jeg har vært borti et masseslagsmål, og det var jo ikke gøy. Men da har du såpass mange kolleger som vet hva de driver med. Du føler deg veldig trygg og det er viktig. Når du vet at det kommer en hel gjeng og hjelper deg å få roet situasjonen, det hjelper veldig godt, sier Ole, som på hotellet har markert seg som en rolig type.

– Sånn jentedrama og sånt prøver jeg å holde meg litt unna, i alle fall når det er på det heteste. Så lenge det ikke dreier seg om fysisk vold holder jeg meg unna, sier 22-åringen.