hoff start_sumo
hoff start_sumo

Årst: – Hoff bør med i landslagsdiskusjonen

Start-veteranen mener Espen Hoff har vist landslagsklasse i de første kampene denne sesongen.

Start topper årets Tippeliga før den 4. runden avsluttes med Fredrikstad - Rosenborg mandag klokken 19.00.

En av spillerne som har sørget for sørlendingenes gode sesongstart er Espen Hoff. Angriperen har til nå scoret tre mål på de fire første kampene, og ser ut til å være i bedre form enn på veldig lenge.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Start-kaptein Ole Martin Årst mener tiden er inne for å gi 29-åringen fra Larvik sjansen på landslaget igjen.

– Nå må vi få Espen inn i landslagsdiskusjonen. Jeg har ment det tidligere og mener det fortsatt. Spesielt etter den starten har hatt på sesongen, sier Årst til Fædrelandsvennen.

By Rise: – En spennende spiller
Drillos assistenttrener Ola By Rise sier han har fått med seg det gode formen til Hoff, men etterlyser stabilitet i det gode spillet om det skal bli landslagsfotball på den tidligere Odd-, Lyn-, og Stabæk-spilleren.

– Han er en spennende spiller, han har stor fart, er god i mellomrom og i bakrom, så blir det spennende å se om han kan fortsette i den trenden han har vist nå, for det er det det handler om, sier Ola By Rise

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!

– Aldri vært bedre
Hoff har tidligere spilt to kamper med flagget på brystet, men det er nå seks år siden. Ole Martin Årst mener han ikke har sett Espen Hoff i bedre form enn det han har vist de første fire Tippeliga-rundene.

– Jeg tror ikke han har vært i bedre form enn han er nå. Han var god i Lyn også, og hadde gode perioder i Odd, men nå har han levert jevnt og godt hele tiden, og han er en type som landslaget mangler. Han er anvendelig og han kan spille i flere posisjoner, sier Årst til avisen.