02 (Foto: Arne Reginiussen)
02 (Foto: Arne Reginiussen)

– Det blir festing hele påsken

Dette gjør «Paradise Hotel»-deltakerne i ferien.

Blir det vill festing og afterski? Eller roligere påskefeiring med familien? «God kveld Norge» kan nå avsløre hva de party-glade Paradise-deltakerne bruker årets påskeferie til.

Jeanette Ervall (21) fikk mye oppmerksomhet på Paradise-hotel da hun klinte til med Kim Høgås Hansen , og skapte sjalusidrama med venninnen Maren Kallhovd som har innrømmet at hun fikk følelser for Kim på hotellet.

Les også: Se kysset som får Paradise-Maren til å koke

For årets påskeferie planlegger Jeanette Ervall en hyttetur
  til Åre, med gode venner.
For årets påskeferie planlegger Jeanette Ervall en hyttetur til Åre, med gode venner.
For årets påskeferie planlegger Jeanette Ervall en hyttetur til Åre, med gode venner.

– Jeg skal kanskje til Åre. Vi bruker som regel å samles en vennegjeng der. Der bruker vi å reise i bakken og kjøre slalåm og selvfølgelig afterski, sier Jeanette til «God kveld Norge»

Påsketradisjon med familien

Ellers har Ervall også en påsketradisjon med familien på hytta i Sælbu, som hun også prøver å få med seg i år.

– Der bruker vi å reise for å slappe av. Vi har ingen spesielle tradisjoner, men vi går jo på skiturer og sånn - spiser appelsin og kvikklunch.

De siste årene har påsketradisjonen blitt erstattet av mer festing, innrømmer Jeanette.

– Det har blitt litt mer festing og samling med venner der jeg bor nå de siste åra. Det er mange fra hjemstedet mitt som reiser til Åre, forteller hun.

Får fortsatt påskeegg

Til tross for at hun er ei voksen jente på 21 år, får hun fortsatt påskeegg hjemme hos mamma.

– Det beste ferieminnet er å slappe av, være med venner og familie og spise god mat. Mamma bruker å lage mye god mat i påsken. Påskeegg får jeg ennå. Jeg blir aldri gammel for det, sier hun lurt.

Klar for hard festing

Drammenseren Ole Christian Løvold (22) er kjent for å feste hardt, og har fortsatt ikke lagt seg etter helgens festligheter da «God Kveld Norge» ringer han mandag formiddag for å høre om hans påskeplaner.

– Jeg skal ta det litt som det kommer i påsken. Pleier å gå ut med noen kollegaer. Det blir «påskejam» og ut på byen og drikke litt. Jeg må jo kjøre den helt ut, sier han til «God Kveld Norge».

Ole Christian mener han har vokst fra påsketradisjonene med familien, men han har allikevel tatt godt vare på minnene fra påskeferiene på hytta i Ål.

– Vi hadde hytte i Ål, lang oppå fjellet, som vi pleide å dra på for å feire påsken, men jeg har blitt litt for gammel for det nå. Vi hadde alltid påskeskirenn, hvor vi bygde hopp og hoppa på langrensski, også fikk vi selvfølgelig masse godteri og påskeegg, sier han, og legger til:

– Det er stas når man er liten, men når man er voksen, kan man jo gå på butikken å kjøpe godteri når man vil, så da er det ikke like stas. Hadde jeg fått ett påskeegg nå hadde jeg stelt det pent på bordet og spist det opp i løpet av en kveld tenker jeg, sier Ole Christian.

For Madelen går det mest i hest

Madelen Voreland Berås vant kåringen av Miss Paradise 2011, for sin spreke rumperisting som gikk rett hjem hos gutta.

For Madelen går det mest i hest i påsken.
For Madelen går det mest i hest i påsken.
Les også: Slik skal Paradise-Madelen imponere gutta

– Jeg skal bare være i stallen, og på påsketrav i Skien til helgen. Det går mest i hest, for meg, sier hun til «God Kveld Norge».

Egentlig kunne Madelen ønske hun var på fjellet i solskinnet sammen med gode venner.

– Påsken forbinder jeg ellers med fjell, ski og hyttetur. Det er det jeg har mest lyst til egentlig. Den perfekte påskeferie for meg må være på fjellet med sola som skinner - stå på ski, være med folk du er glad i og bare kose seg på kveldene, sier Madelen til «God kveld Norge».

Populær deltaker

Kim Høgås Hansen (21) er en populær deltaker i årets sesong av Paradise hotell i Mexico. Han har blant annet gjentatte ganger havnet i sengehalmen med Maren Kallhovd , som har avslørt at hun begynner å få følelser for kjekkasen.

Kim har mange gode påskeminner.
Kim har mange gode påskeminner.
Kim har mange gode minner fra påsketur på hytta i Ågekjønne i Mo i Rana.

– Da går vi på ski og gjør det man pleier i påske. Jeg kjører mye snøskuter og sånn. Men, det blir ikke noe i år. Jeg er litt gammel for å ligge på hytte med foreldrene, sier han.

I år derimot velger den party-glade nordlendingen bort familietradisjonen for venner og festing isteden.

– I år blir det festing! Jeg er i Trondheim nå, også skal jeg til Stavanger på festing seinere. Jeg tar det som det kommer og henger med venner, sier han.

Full fres med afterski og god stemning

For Niclas Wicksell sin del er det også festing på hyttetur i Hemsedal som gjelder denne påsken.

– Den perfekte påskeferie for meg er i Trysil eller Hemsedal med full fres, afterski og god stemning hver dag. Det blir en liten tur til Hemsedal i år - det er alltid kos. Jeg har vært mye i Trysil i påsken, men det er noen år siden sist. Jeg må si at det er afterskisteder som gjelder i påsken.

Niclas reiser oppover med venner, og prøver å få med fler av de andre deltakerene fra Paradise-hotell som han har best kontakt med.

– Joachim og Kim er de av gutta jeg har hatt best kontakt med i etterkant. Kim og Jeanett kom ned til Oslo på «Sensation White» også. Det var helt konge! Sier Niclas til «God Kveld Norge».

Påskeskirenn

Heidi Stueflotten stikker av med familien på hytta på Dovre Fjell.

– Det er påsketradisjon å reise på hytta, da samles hele familien her oppe og vi har skirenn hvert år. Hver skjærtorsdag samles alt fra spedbarn til veldig gamle, og vi har både skihopp, løyper og forskjellig poster med leker, sier Heidi som er opptatt av å følge familietradisjonen.