FORELSKET: Mari Haugersveen og Petter Pilgaard. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
FORELSKET: Mari Haugersveen og Petter Pilgaard. (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

– Det har vært veldig mye tre- og firkantforespørsler

– Det er mye rart altså.

I et svært åpenhjertig intervju med Håvard Lilleheie i «Showman» åpnet reality-kjendis Petter Pilgaard opp for å inkludere flere i sengehalmen med han og kjæresten Mari Haugersveen .

– Da sier jeg kan jeg få se på først, for å ikke gå på en smell. Hvis hun da holder på, så mener jeg da må det være lov å tagge inn, sa Pilgaard i «Showman».

– Vi får se hva som skjer da. Som jeg sa, hvis Mari tar med seg et par hjem, skal jeg la de starte, og så får jeg heller hoppe inn etterpå. Da er det liksom greit. Jeg tror det er dårlig stemning hvis jeg åpner opp for det, for å si det sånn, sier reality-kjendisen til «God kveld Norge».

– Mye tre- og firkantforespørsler

På tross av at paret snakket om slike aktiviteter på TV, har tilbudene latt vente på seg.

– Det har faktisk ikke det. Etter at det ble offentlig at Mari og jeg er et par har det stilnet litt. Det har vært veldig mye tre- og firkantforespørsler da folk trodde jeg var singel. Men det har roet seg veldig nå, sier Pilgaard, som ikke er skuffet over de manglende tilbudene.

– «Been there done that», uttaler han.

Men noen henvendelser blir det likevel.

– Det var ei som fridde til meg her forleden, men jeg tror hun var fjorten år, så man tar ikke det så seriøst. Det kommer, men veldig mye mindre enn det som var.

– Hva er den sykeste forespørselen du har fått?

– Det må jo være det der trekant og alt de greiene der. Det er mye rart altså. Men jeg har ikke fått noe sånne helt syke, «jeg vil at du skal kutte av meg begge beina og ha sex med bare kroppen min», det har jeg ikke fått.

Menn tar kontakt

Pilgaards kjæreste Mari har tidligere røpet at det var både menn og kvinner som kastet seg over Petter.

– Snur jeg ryggen til, så er det en eller annen som kaster seg over ham ganske fort – og det er ikke alltid jenter. Det er gutter og jenter og unge og gamle og allting. Så jeg må egentlig stå og holde ham fast hele tida om jeg skal få oppmerksomheten hans, sa hun nylig til «God kveld Norge».

Men ifølge Petter får han ikke seksuelle tilbud fra disse.

– Faktisk ikke menn som har sendt slikt. Det er ikke noe analfresing på gang der altså, sier Pilgaard.