talenter (Foto: Thomas Reisæter)
talenter (Foto: Thomas Reisæter)

Bjørn André skal slå spiker gjennom planke med hånda

Bruker musklene for å sikre semifinaleplass i «Norske Talenter».

Det er duket for dommercamp, og «Norske Talenter»-deltakerne er spente på hva som møter dem av oppgaver når de møtes på Lillestrøm.

100 blir til 40

Etter knalltøffe auditionrunder i Oslo, Bergen og Trondheim, står nå dommerne Mia Gundersen, Alex Rosén og Adil Khan overfor en enda større utfordring.

Drøyt 100 deltakere – de beste fra auditionrundene – skal reduseres til 40. Det er disse 40 som skal opptre under de fire direktesendte semifinalerundene på Chateau Neuf i Oslo, før den store finalen går av stabelen fredag 27. mai.

– Stemningen er helt fantastisk

Selv om alle deltakerne i utgangspunktet er konkurrenter, går ikke dette utover stemningen.

– Stemningen er helt fantastisk fordi det er sangere, grupper, danser, pisker, sjonglerer, sykler. Det er så mye flotte mennesker, og når du sitter nede og venter så mye som vi gjør, blir du kjent med mange fine folk. Tiden går ganske fort og stemningen er på topp, sier Bjørn André Solvang (23) som har muskler som talent.

Se stemningsrapport øverst i saken!

Bruker neven til å slå spiker i planke

Av alle talentene som er på plass, har Bjørn André diskutabelt den mest risikofylte opptredenen. Han skal slå en spiker i en planke med bare neven.

– Det verste som kan skje i dag er hvis spikeren går igjennom hånda i stedet for planken. Det er absolutt det verste som kan skje, og vi får krysse fingrene for at det ikke skjer.

Han håper dommerne syns muskelshowet hans er underholdende nok til å kvalifisere seg til semifinalene.

– Om dommerne syns det er show nok, så går jeg videre. Om ikke, så får jeg dra hjem og øve.

Se «Norske Talenter» direkte på TV 2 fredag klokken 20.00!