Robyn
Robyn

Nå snakker Robyn ut om dopfortiden

– Dop har ingen funksjon.

I en ny svensk TV-dokumentar forteller artisten Robyn om et utsvevende tenåringsliv, melder VG.

Journalist Petra Markgren har fulgt 31-åringen under hennes siste Europa-turné, og her får vi se en ny side av artisten.

– Jeg var en ganske forvirret og ung tenåring, prøvde «greier», reiste mye og hadde nye venner og ja ... Visst, jo da, jeg røykte masse gress, og hadde en typisk tenåringsstil i starten av 20-årene, sier Robyn ifølge avisen i den nye TV-dokumentaren laget av SVT.

– Ingen funksjon

Ifølge Robyn har ikke dop hatt noen positiv innvirkning på hennes karriere som artist.

– Jeg tror ikke det hjalp i det hele tatt. Tvert imot, for meg har ikke dop noen funksjon når det gjelder å skape musikk. Det handler om andre ting, tror jeg. Jeg har aldri brukt det for å være kreativ, sier hun.

Kollapset

– I forrige uke skrev Aftonbladet at det også kommer fram i dokumentaren at Robyn kollapset bak scenen i Chicago like etter at hun hadde blitt berømt.– Hun var ikke helt fornøyd med opptredenen sin. Hun fikk et nervesammenbrudd, forteller hennes tidligere manager Alex Strehl i dokumentaren ifølge Aftonbladet.

Kjærlighetsbrudd

Den svenske avisen Expressen meldte nylig at forholdet mellom Robyn og kjæresten Olof Inger er over. De to hadde da holdt sammen siden 2003.

De har ikke villet kommentere bruddet overfor offentligheten.