letissdalglish (Foto: TV 2)
letissdalglish (Foto: TV 2)

Le Tissier: – Dalglish kan få trøbbel med FA

Synes den rutinerte skotten fremstod på en uheldig måte i overtidsdramaet mot Arsenal.

Det ble noen dramatiske sluttminutter i kampen mellom Arsenal og Liverpool på Emirates søndag. Robin Van Persie scoret det alle trodde var vinnermålet syv minutter på overtid, men da 101 minutter(!) var spilt ble Liverpool tildelt straffe. Den satte Dirk Kuyt i mål, og sørget med det for at Arsenal er så godt som ute av gullkampen.

– Jeg synes det var riktig å gi Liverpool straffe på overtid. Lucas gjorde det helt riktig, og kom mellom ballen og Eboue. Det var ingen grunn for Eboue å takle Lucas der, og når det først var kontakt var det korrekt å gi straffespark, sier Southampton-legenden Matthew Le Tissier som var gjest i TV 2s Premier League-studio søndag.

– Han var spesielt under press etter å ha gitt straffe til Arsenal bare minutter senere, legger Le Tissier til.

Se video øverst i artikkelen!

Dramaet på overtid førte til en heftig diskusjon mellom managerne Kenny Dalglish og Arsene Wenger, og man kunne tydelig høre Liverpool-manageren slenge følgende glose til en meget oppgitt Arsenal-manager.

« It's a penalty. Piss off!...it's a penalty f**k off».

LES OGSÅ: – Wenger er for sta til å bruke penger penger i sommer

Ikke som Rooney
Le Tissier mener at situasjonen ikke kan sammenlignes med det Wayne Rooney gjorde etter sitt hat-trick borte mot West Ham, men synes likevel at skotten fremstod på en uheldig måte.

– Det er en annerledes situasjon i forhold til Wayne Rooney, fordi i motsetning til den henvender ikke Dalglish seg til kamera. Men vi vil ikke se ting som dette, og managerne bør gå foran med et godt eksempel, sier han.

– Det er godt mulig Kenny (Dalglish) kan få trøbbel med det engelske fotballforbundet på grunn av dette.