18-åring tatt for utested-voldtekt

En mann (18) er pågrepet mistenkt for en voldtekt på et utested i Oslo natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet jakter også tre antatte gjerningsmenn etter en voldtekt natt til søndag.

Den første voldtekten skal ha skjedd på toalettet på et utested i Pilestredet. Mannen ble utpekt av fornærmede og pågrepet lørdag.

Snakket sammen på utestedet

– Den pågrepne er 18 år gammel, mens den fornærmede er en kvinne på 20 år. De to kjente hverandre ikke fra før, men skal ha hatt kontakt på utestedet tidligere på kvelden, sier politiadvokat Cecilie Schløsser Møller i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: – Kvinne voldtatt på utested i Oslo

Kvinnen var sammen med to venninner på utestedet, og voldtekten skal ha skjedd mens de andre to var ute for å lufte seg. Politiet ble koblet inn i saken etter at kvinnen oppsøkte voldtektsmottaket. 18-åringen var ved 16-tiden søndag ikke avhørt.

Hvitkledd voldtektsmann

Politiet fikk også like før klokken 04 natt til søndag melding fra annen en 20 år gammel kvinne om en voldtekt utendørs i området rundt Skippergata. Her jakter politiet tre gjerningspersoner, som skal ha vært kledd i hvitt.

– Ifølge fornærmedes forklaring var det en person som utførte selve voldtekten, mens to andre medvirket. De ble avbrutt da en mann og en dame kom gående mot dem på gata, sier Møller. (©NTB)