Michael Jacksons lege Conrad Murray (h) kom raskt i politiets søkelys etter popstjernens død.
Michael Jacksons lege Conrad Murray (h) kom raskt i politiets søkelys etter popstjernens død.

Hevder innbruddstyv drepte Michael Jackson

Dette kan frikjenne Conrad Murray.

Fingeravtrykkene viser at noen andre var der og brukte den fatale sprøyten. En alvorspreget Conrad Murray erklærte seg i januar ikke skyldig i anklagene om at han skal ha forårsaket Michael Jacksons dødsfall i 2009.

Det kan være at han snakker sant, hevder News of the World (nettstedet krever innlogging).

Nettsiden skriver at fingeravtrykkene som er funnet på Propofol-sprøyten som angivelig tok livet av Jackson, ikke er Murrays.

Propofol er et sterkt anestesilegemiddel som blant annet brukes under operasjoner. Jackson brukte angivelig legemiddelet for å få sove.

Det blir hevdet at en ukjent mann brøt seg inn i huset og injiserte den dødelige dosen i Jackson, for så å stjele flere millioner kroner fra ham.

– Et gjennombrudd

Nettsiden hevder også at videoopptakene fra Jacksons hjem dagen han døde, har blitt rotet bort.

Hele 24 timer med opptak skal ha forduftet, og dette gjør det angivelig enda vanskeligere for myndighetene å finne ut av hva som tok livet av den verdensberømte stjernen.

– De mystiske fingeravtrykkene er det største gjennombruddet for Murray så langt. Går dette riktig vei, betyr det at en jury ikke kan dømme ham, sier en kilde nær legen til nettsiden.

– Murray og Michael var tilsynelatende de eneste i huset da det skjedde. Alle nålene var vakuumpakket og sterile før de ble brukt. Fingeravtrykkene viser at noen andre var der og brukte den fatale sprøyten.

Les også:Livvakt vitnet mot Jacksons lege

artikkelen fortsetter under bildet

FÅR MER TID: Michael Jacksons lege, Conrad Murray, får utsatt rettsaken mot seg til septermber.
FÅR MER TID: Michael Jacksons lege, Conrad Murray, får utsatt rettsaken mot seg til septermber.

Inspirert av O.J Simpsons advokat

Murrays advokat Ed Chernoff skal ha blitt svært glad da han fikk høre om de mystiske fingeravtrykkene som kan frikjenne Murray.

Han skal ha begynt å bruke frasen «If the print doesn't fit, you must acquit» – hvis fingeravtrykket ikke stemmer, må du frikjenne.

Frasen ble først bruk av O.J Simpsons advokat Johnnie Cochran, og da om en hanske som O.J angivelig hadde brukt da han tok livet av kona. Han ble frikjent.

Det skal ha vært Murrays advokatteam som undersøkte sprøyten, som blir oppbevart hos Los Angeles Police Department.

Jackson-familien klaget like etter Michaels dødsfall over at det var stjålet penger fra huset.

Ifølge News of the World kommer hans barn Paris og Prince, samt søsteren LaToya og moren Katherine, til å fortelle om de stjålne pengene i retten.

Tviler på fengselsdom

– Den savnede overvåkingskassetten støtter opp om denne teorien. Livvakter sier de ga fra seg et 24 timer langt opptak fra den dagen, som viste alle som kom og gikk. Chernoff har blitt fortalt at den ikke lenger er tilgjengelig. Bare noen minutter med opptak er igjen, sier kilden.

Rettssaken starter 9. mai, og Murray risikerer opp mot fire år i fengsel hvis han blir dømt for uaktsomt drap.

Myndighetene i Los Angeles har ikke ønsket å kommentere saken overfor News of the World, men en talsperson for Jackson-familien sier dette på vegne av familien:

– De er bekymret for alt som skjedde rundt hans død. De er usikre på om Conrad Murray noen gang vil havne i fengsel.

Murrays forsvarere sa i retten i januar at de har bevisene på sin side.

– Vi har en veldig god sak, og var fornøyd med bevisføringen i de innledende høringene. Rettssaken bør ende i frifinnelse, sa advokat J. Michael Flanagan.