TØFF TID: John Guidetti glemmer aldri den tøffe velkomsten i Manchester City. (Foto: Rui Vieira/Pa Photos)
TØFF TID: John Guidetti glemmer aldri den tøffe velkomsten i Manchester City. (Foto: Rui Vieira/Pa Photos)

Svensk City-junior vil senke United: – Sannsynligvis kommer jeg til å score to mål

Ikke noe i veien med selvtilliten til 19 år gamle John Guidetti.

Det blir nok av superstjerner på Wembley-gresset – til tross for at både Carlos Tévez og Wayne Rooney er ute – når Manchester City og Manchester United møtes til semifinale i FA-cupen, lørdag. Likevel har en unggutt fra Stockholm tro på at han kan avgjøre gigantoppgjøret.

– Sannsynligvis kommer jeg til å nyte det. Jeg kommer til å få gåsehud, løpe på hver eneste ball og score et mål eller to, sier John Guidetti til Aftonbladet.

Den 19 år gamle angriperen kom til City så tidlig som i 2008, men debuterte ikke for førstelaget før i september i fjor, i Ligacupens tredje runde mot West Bromwich.

Denne vinteren har svensken vært på lån i Burnley, men nå er han altså i Roberto Mancinis kamptropp til semifinalemøtet med byrivalen.

– Det er bare å takke for at man får være med. Bare det å løpe ut på banen og feire med fansen når vi har vunnet, kommer til å bli heftig, tror Guidetti, som ikke bekymrer seg for å spille foran 90.000 på Wembley.

– Skoene er pakket. Jeg føler ikke at det er noe press å spille foran 90.000, selv om jeg er yngst her. Jeg tar det på hælen.