Gudjon Valur Sigurdsson (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Gudjon Valur Sigurdsson (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Islandsk håndballstjerne: – Jeg kan ikke tvinges til å gå til AG København

Gudjon Valur Sigurdsson vet ikke om han vil forlate Rhein-Neckar Löwen.

Den danske businessmannen Jesper «Kasi» Nielsen eier to store håndballklubber; Rhein-Neckar Löwen og AG København. For noen uker siden, meldte «Kasi-Jesper» at han ville flytte flere stjerner fra den tyske til den danske klubben – blant dem, venstrekanten Gudjon Valur Sigurdsson.

Vil bestemme selv
Nå tar den islandske målgarantisten et oppgjør med sin snakkesalige sjef.

– Hver enkelt av oss har vår egen kontrakt, og må selv få bestemme om vi vil til AG København. Jesper kan ikke tvinge noen av oss til København, og det vil jeg heller ikke si at han har forsøkt, sier Sigurdsson til Rhein-Neckar-Zeitung.

Utelukker ikke overgang
Men selv om superkanten, med kallenavnet «Icelandair», ikke har følt seg presset til overgang, innrømmer 31-åringen at enkelte uttalelser har opprørt ham.

– Det som har overrasket meg, er at andre folk snakker om min fremtid. Jeg er overrasket og irritert, sier Sigurdsson, som likevel ikke vil utelukke at han en gang blir å se i AG-drakt.

– Det eneste jeg kan si, er at jeg har snakket med AG København, og ser på det som en spennende klubb. Men inntil videre forholder jeg meg til at jeg har kontrakt med Rhein-Neckar Löwen til 2012.