ny1-danmark-knivstikk - Knivstakk feststemte naboer Danmark

Det ble for høy musikk og for mye støy for en 47 år gammel mann i Odense natt til lørdag. Festen hos naboene endte med at 47-åringen knivstakk to 20-årige kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med en privat fest spilte kvinnene høy musikk i leiligheten under mannens. Først trampet 47-åringen hardt i gulvet i et forsøk på å få kvinnene til å skru ned musikken. Da det ikke hjalp, gikk han til mer drastiske skritt.

- Han tok en 30 cm lang kjøkkenkniv og gikk ned for å sette seg i respekt, opplyser vaktsjef Lars Fredensborg ved Fyens Politi.

Begge de to 20 år gamle kvinnene fikk kniven kjørt inn i kroppen. Den ene kvinnen ble stukket to ganger, den andre ble påført fire knivstikk. Tilstanden for sistnevnte var en stund livstruende, men lørdag formiddag var begge kvinnene utenfor livsfare etter overfallet, som fant sted like etter midnatt.

47-åringen er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk. Mannen erkjenner ifølge politiet å ha knivstukket kvinnene, men nekter for å ha forsøkt å drepe dem. (©NTB)