Norwich tok nytt steg mot Premier League

Håpet om spill på øverste nivå svinner for Nottingham Forest.

Norwich City. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Nottingham Forest har trøblet i vårsesongen. Opprykksdrømmene fikk seg en knekk med 1-2 i fredagens bortemøte med Norwich.

Forest så lenge ut til å bli med Queens Park Rangers til Premier League, men har haltet i lang tid. Nå må Billy Davies' mannskap kjempe febrilsk for play off.

Norwich er oppe på annenplassen etter de tre poengene. Nathan Tyson ga Forest ledelsen etter tre minutter, men Grant Holt og Andrew Surman snudde kampen til «kanarifuglenes» fordel.

QPR leder mesterskapsserien med sine 82 poeng – åtte mer enn Norwich. I løpet av påsken kan London-laget være klare for øverste nivå i engelsk fotball for første gang siden 1996.

Nottingham Forest tok en tidlig ledelse da Norwich-målvakten John Ruddys klarering traff Tyson før den gikk i mål. Men tabben skulle ikke bli kostbar. Holt headet inn et frispark fra David Cox etter ti minutter. Og åtte minutter før hvilen kom vinnermålet fra Surman.

Mot slutten fikk Forest-backen Paul Konchesky rødt kort. Den Liverpool-innleide forsvarsspilleren pådro seg sitt andre gule kort, og fikk nok en nedtur denne sesongen. (©NTB)