mari (Foto: TV 2)
mari (Foto: TV 2)

Petter og Mari slår tilbake mot rykteflommen

– Jeg blir fornærmet over at folk gidder å lyve om oss.

Mari Haugersveen ser nok en gang samboeren Petter Pilgaard bli sjekket opp i søndagens episode av «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss.

– Gir feil signaler

Petter innrømmer at han er for dårlig til å avvise jenter som tar kontakt.

– Problemet er at jeg er altfor dårlig til å avvise, så kanskje jeg gir litt feil signaler, så Mari kan misforstå litt. Kanskje jeg bør bruke foten litt mer og sparke de bort, sier Petter Pilgaard til «God kveld Norge».

– Kaster seg over han

Og det er ikke bare jenter som ønsker seg kontakt med Pilgaard.

Mari får sjelden ha kjæresten i fred.

– Snur jeg ryggen til, så er det en eller annen som kaster seg over ham ganske fort – og det er ikke alltid jenter. Det er gutter og jenter og unge og gamle og allting. Så jeg må egentlig stå og holde ham fast hele tida om jeg skal få oppmerksomheten hans.

Ondsinnet rykteflom

Selv om Mari stort sett stoler på Petter, blir hun noen ganger i tvil på grunn av den ondsinnede rykteflommen rundt paret.

Til stadighet kommer det opp rykter om brudd og utroskap.

– Jeg blir nok litt mer fornærmet over at folk gidder å lyve om oss, det synes jeg er litt trist. Og om noen driver og tipser pressen om det er slutt, og jeg skjønner ikke helt hvorfor folk vil oss vondt da. Jeg blir nok litt mer sår enn Petter blir. Men jeg skal lære meg å gi litt mer faen, sier Mari.

Se hele seansen:

511072