Ingvild Elise Larner i Star Tour er med i «Undercover Boss Norge» (Foto: Presse/TV 2)
Ingvild Elise Larner i Star Tour er med i «Undercover Boss Norge» (Foto: Presse/TV 2)

– Jeg har prøvd å fortrenge at dette kommer på TV

Star Tours salgsdirektør tror kollegene kommer til å le seg ihjel når de ser henne i «Undercover Boss Norge».

Denne tirsdagen er det salgsdirektør i Star Tour, Ingvild Elise Larner, som går undercover i egen bedrift for å finne ut av hvordan det egentlig er å være ansatt.

Hun forteller til TV 2 at hun ikke akkurat gleder seg til å se seg selv i «Undercover Boss Norge», som går klokken 20.00 tirsdag kveld på TV 2.

– Jeg har prøvd å fortrenge at dette kommer på TV. Jeg har noen kolleger som kommer til å le seg ihjel når de ser dette, men de ler forhåpentligvis med meg og ikke av meg! Det blir kjempegøy, smiler hun.

– Unik mulighet

Men til tross for en mild prestasjonsangst er slagssjefen glad for at hun ble med i programmet.

– Dette er en unik mulighet til å vise at vi er engasjerte. Man må jo prøve å være sporty når det er for en god sak, sier hun.

Les også: – Folk trodde jeg hadde midtlivskrise

Grudde seg mest til flyvertinne-jobben

I programmet får vi se Larner arbeide som flyvertinne på vei til Gran Canaria, vi får se henne jobbe med barn i bamseklubben, som guide på kamel- og jeepsafari og som aktivitetsleder og serviceguide. Hun beskriver opplevelsen av å gå undercover som «en fantastisk mulighet til å oppleve hvordan det egentlig fungerer på jobben», og mener det aller beste var å jobbe som flyvertinne.

– Det var fantastisk morsomt! Det var nok det jeg grudde meg mest til. Det var hektisk, man er kun i et fly hele tiden og det er mye som skjer. Men jeg møtte et fantastisk bra crew og følte meg veldig trygg. Da jeg var ferdig sa de «du kan jo begynne å jobbe hos oss», ler Larner.

– Det var også en veldig intens opplevelse, for du kommer deg jo ingen andre steder, fortsetter hun.

Ta vår quiz: Hvem jobber med hva?

Ble oppmuntret av passasjerer

Salgsdirektøren forteller at det var en utfordring å skulle prøve flere nye yrker.

– Jeg gjorde veldig mye forskjellig, og fikk kjenne på kroppen hvor tøft det faktisk kan være å jobbe der ute. Man må jo takle alt på strak arm!

Men hun fikk også litt hjelp av selskapets kunder.

– På flyturen over var det et par av familiene jeg snakket litt med, som var veldig flinke til å passe på meg som liksom var nybegynneren. De oppmuntret meg og sa «dette går fint» og «dette klarte du bra», forteller Larner.

Se også: Her får Rimi-sjefen kjeft for rørleggersprekken

– Hva ville du jobbet med hvis du ikke var salgsdirektør?

– Hvis jeg skulle jobbet et annet sted ville det vært på flyet med den gjengen der, det var utrolig gøy! De er et veldig bra team. Hadde jeg vært yngre er det noe jeg kunne tenkt meg å gjøre i en periode av livet mitt, svarer hun.

Se hvordan Ingvild Elise Larner gjør det i «Undercover Boss Norge» tirsdag klokken 20.00 på TV 2.