duo
duo

A1-kjæreste gir ut eget album

Nå vil Frøken Norge-modellen gå i kjærestens fotspor.

Den tidligere «Frøken Norge»-vinneren Sara Skjoldnes har flyttet til England med A1-kjæresten Ben Adams for å satse på musikken.

Ben Adams har nytt stor suksess med bandet A1, men det var ikke kjæresten som vekket Saras musikkinteresse.

– Jeg holdt på med musikk lenge før jeg møtte Ben, men han har lært meg mye og helt sikkert inspirert meg til å satser videre på musikken, sier den tidligere «Frøken Norge»-modellen til «God kveld Norge».

Så bilde på Facebook

Og det var via kjæresten at Sara kom i kontakt med de hun i dag jobber med.

– De så et bilde av meg på Facebook-profilen hans, og lurte på om jeg var interessert i å komme på audition. De var på utkikk etter en jente til et nytt band, men visste jo ikke om jeg kunne synge.

Men synge kunne hun, og i dag er Sara vokalist i bandet Meow.

Jobber med album

– I går skrev jeg en sang sammen med et nytt band som heter «Meow», de er fantastisk fantastiske, en slag miks mellom The Cardigans og Blondie, skriver kjæresten Ben Adams på bloggen sin.

Sara forteller «God kveld Norge» at bandet for tiden jobber i studio med sitt nye album.

– Vi vet foreløpig ikke når albumet kommer, men det er en stund til. Vi må finne det riktige lydbilde først.

Støtte fra kjæresten

Ben Adams har gjennom sine mange år i musikkbransjen bygget seg opp et stort nettverk, det kan vise seg å være til god hjelp for Sara.

a1.
a1.

– Det hjelper helt sikkert at Ben er kjæresten min, jeg skal ikke legge skjul på det, men jeg håper og tror at jeg ville klart dette på egen hånd også, sier Sara åpenhjertig.

Går solo

Til tross for at de begge er habile sangere, har de foreløpig ingen planer om å jobbe sammen.

– Det er klart at musikken er en interesse vi deler, og en fin ting vi kan gjøre sammen. Det er veldig sosialt for oss, men vi skal nok ikke gi ut noe musikk sammen. Kanskje vi kan synge sammen i familieselskap, men det stopper der, avslutter hun.