Konsernsjef i Fjord1, Lief Øverland, steker sveler i «Undercover Boss Norge»
Konsernsjef i Fjord1, Lief Øverland, steker sveler i «Undercover Boss Norge»

Her røper sjefen seg

Tok på parykk og briller for at ingen skulle vite hvem han var - men så skjedde glippen ...

I «Undercover Boss Norge» møter vi hver tirsdag sjefer i flere av Norges største selskap. De går undercover for å finne ut av hvordan det egentlig er å jobbe som ansatt i bedriften.

Denne uka er det konsernsjefen i Fjord1, Leif Øverland som skal jobbe side om side med egne ansatte. Med dekknavnet Johan Krogstad, ny hårfarge og briller skal Øverland overbevise selskapets ansatte om at han er med i en programserie om folk som prøver nye yrker. Men det viser seg at det ikke er helt lett å holde på dekknavnet. Se video ovenfor!

Sa feil navn under stolt svelesteking

Det er på en kafeteria på en av Fjord1s strekninger at det går litt i krøll for konsernsjefen. For da han stolt skal skryte av svelestekingen sin for kafeteriakollega Unni, glemmer han et sekund hva han liksom heter.

– Se, så flott den ble! Det var min egen. Leifs ... Johans.

Glippen kom som et resultat av stolthet, innrømmer Øverland.

– Jeg ble litt overstolt så jeg bare plumpet uti det med å si navnet mitt, hvisker han til kamera etterpå.

Les også: Her får Rimi-sjefen kjeft for rørleggersprekken

– Gruer meg til å jukse

Øverland hadde på forhånd fryktet at det ville bli en utfordring å gå undercover.

– Det blir utrolig spesielt å være Johan Krogstad. Jeg gruer meg til å jukse ovenfor medarbeidere. Jeg er litt nervøs og redd for den utfordringen. Samtidig gleder jeg meg til å få ærlige tilbakemeldinger som jeg ikke hadde fått som konsernsjef, sa han før håret ble farget og brillene satt på.

Les også: – Folk trodde jeg hadde midtlivskrise

Se hvordan Leif Øverland gjør det undercover i Fjord1 tirsdag kveld klokken 20.00 på TV 2. Les flere nyheter om «Undercover Boss Norge» på programmets nettsider.