Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)
Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)
Roy Hodgson (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Roy Hodgson (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Hodgson: – Jeg er ikke overrasket over Torres' dårlige form

Roy Hodgson er ikke overrasket over at hans tidligere elev sliter hos Chelsea.

Se West Brom-Chelsea på TV 2 PL 2 og TV 2 SUMO på lørdag fra kl.16.00

Fernando Torres har ennå ikke lykkes med å finne nettmaskene etter rekordovergangen fra Liverpool til Chelsea tidligere i år. West Brom-manager Roy Hodgson, som var Torres' sjef i Liverpool da sesongen ble sparket i gang, er ikke overrasket over spanjolens formsvikt.

– Jeg er ikke overrasket over at han sliter med å finne formen i Chelsea ettersom han heller ikke var i veldig god form for Liverpool tidligere i årets sesong. Det virker som om man regnet med at dette ville snu med en gang han kom til Chelsea, men slik er det ikke, sier den tidligere Liverpool-manageren til The Mirror.

Hodgson, som for tiden nyter stor suksess på The Hawthorns, kommer imidlertid med lysere spådommer om angriperens fremtid i Chelsea-trøyen.

– Fernando arbeider hardt for å finne formen, akkurat slik han gjorde hos Liverpool. Chelsea vil helt sikkert få stor nytte av han, og jeg tror vi vil få se han score mål for sin nye klubb før sesongen er over.

West Broms manager frykter at Torres vil åpne scoringskontoen for Carlo Ancelottis mannskap allerede på lørdag.

– Det vil være typisk om han scorer sitt første mål mot mitt lag. Han er en veldig god spiller og en flott person, så jeg vil unne han den scoringen så lenge vi klarer å score flere enn dem.