nyberg (Foto: TV 2)
nyberg (Foto: TV 2)

Tor Oddvar Moen: – Ikke sikkert det er forsvarlig å la Katja spille

Larvik-spillerne er optimistiske foran søndagens semifinale i Mesterligaen, et oppgjør det ennå er usikkert om Katja Nyberg kan spille.

Se Buducnost-Larvik på TV 2 Zebra og TV 2 SUMO på søndag fra kl.19.00

Etter 25-20 hjemme mot Buducnost, er LHK 60 minutter unna en historisk bragd: Ingen norsk klubb har tidligere spilt om trofeet i mesterligaen.

Gro Hammerseng er optimistisk på lagets vegne foran søndagens oppgjør.

– Jeg gleder meg veldig, og synes at vi har skaffet oss et bra utgangspunkt. Vi må bare sørge for å være offensive, sier landslagskapteinen til TV 2 Sporten.

Selv om Larvik har fem mål å gå på fra det første semifinaleoppgjøret, sier Hammerseng at hun og lagvenninnene går for seier i oppgjøret som vil bli spilt foran 6500 elleville hjemmesupportere.

– Vi går for seier, så får vi se hvor gode vi greier å være.

Har vunnet i Montenegro før
Også strekspiller Heidi Løke er optimistisk på lagets vegne foran søndagens oppgjør.

– Vi har vunnet i Montenegro før, og jeg tror absolutt vi kan gjøre det igjen. Buducnost har fått Bojana Popovic inn siden da, men vi har også forsterket oss siden den gang, sier Løke til NTB.

Heidi Løke (Foto: Alley, Ned/Scanpix)
Heidi Løke (Foto: Alley, Ned/Scanpix)

Løke er forberedt på at motstanderen vil ta i bruk tøffe virkemiddel for å stanse henne.

– Det har jeg merket meg det siste året. Men setter motstanderen to spillere på meg, blir det mer plass til de andre på mitt lag.

Usikker Nyberg
Katja Nyberg gjorde tidligere denne uken comeback i Larvik-trøyen etter et lengre tids skadeopphold. Nyberg imponerte med fem scoringer, og ble sågar kåret til banens beste i Larviks sluttspillsoppgjør mot Flint.

Trener Tor Oddvar Moen er usikker på om den hardtskytende bakspilleren blir å regne med i søndagens oppgjør.

– Det blir et annet nivå på søndagens oppgjør, hvor det kommer til å smelle hardere enn hva det gjorde mot Flint. Det er kanskje ikke forsvarlig å la hun spille, men vi får forsøke å gjøre en god jobb så blir det kanskje Mesterliga-spill på henne likevel.

(©NTB/TV 2 Sporten)