Dag Otto Lauritzen sliter ut Reidar Tørmoen (100). (Foto: TV 2/)
Dag Otto Lauritzen sliter ut Reidar Tørmoen (100). (Foto: TV 2/)

Se Dag Otto Lauritzen «slite ut» 100-åring

– Han trengte en pause etterpå.

100 år gamle Reidar Tørmoen fikk virkelig tatt seg ut da han var med i studio under innspilling av den nye satsingen «TV 2 Sporty» som har première 1. påskedag.

Se klipp i videovinduet over (klippet fra Tv 2 Sporty starter ca 4:15)

– Det er meg som surrer
Mens programleder Dag Otto Lauritzen skulle lese introen i programmet, trente 100-åringen mageøvelser på apparat i bakgrunnen.

Premiere 1. påskedag klokken 20.00: TV 2 Sporty med Dag Otto Lauritzen

– Bare fortsett, det er meg som surrer, fikk Reidar beskjed om da Dag Otto glemte hva han skulle si til kamera og måtte ta opptaket på nytt.

– Litt til Reidar, nå er jeg nesten ferdig!

Problemet er at Dag Otto glemte replikkene sine gang på gang. Dette ble en påkjenning for Reidar som jobbet på i bakgrunnen.

Reidar Tørmoen (100) har personlig trener på SATS hvor han trener fast. I intervju med Dag Otto Lauritzen ble han spurt om han fortsatt har draget på damene. Sjekk den kvikke 100-åringens svar her!

510993


– Litt til Reidar, nå er jeg nesten ferdig, sa Dag Otto etter mange gjentatte forsøk, men de rette ordene ville likevel ikke komme.

Reidar har til vanlig personlig trener og er i toppform, men Dag Ottos tabber foran kamera gjorde selv Norges sprekeste 100-åring sliten.

Etter utallige forsøk fikk han endelig en pause.

– Holdt på i ti minutter
Dag Otto Lauritzen er gjest i Golden Goal på TV 2 i kveld. Det ble mye latter i studio da klippet med Reidar ble vist i programmet.

– Hvordan gikk det med Reidar? ville programleder Johan Golden vite.

– Han måtte ha en liten pause. Og han måtte ha noe drikke, for han ble så tørst. Vi holdt jo på i ti minutter med den introen, sier Lauritzen lattermildt.

Dag Otto og Reidarny
Dag Otto og Reidarny