Leif Gautestad (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)
Leif Gautestad (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)

ØIF-Arendals trener: – Avlys hele sluttspillet!

Sørlendingenes trener Leif Gautestad er alt annet enn imponert over håndballforbundets planer for semifinaleoppgjørene.

Norges Håndballforbund besluttet i går at semifinalekampene i håndballsluttspillet skal spilles samtidig – i samme hall. Denne avgjørelsen fikk flere av de semifinaleklare lagenes trenere til å rase. Overfor TV 2 Sporten karakteriserte Drammens trener Marinko Kurtovic avgjørelsen som et hån mot spillere, supportere og publikum. Også Elverums trener Christian Berge hadde problemer med å ta forbundets planer på alvor.

– Avlys sluttspillet!
I dagens utgave av Aftenposten får Kurtovic og Berge full støtte av ØIF-Arendals trener Leif Gautestad, som mener at klubbene bør nekte å akseptere forbundets planer.

– Avlys hele sluttspillet! Så deler vi pengene og tar ferie, sier en oppgitt Gautestad til avisen.

– Det er ikke ofte jeg bråker, men dette er lavmål. Her jobber vi døgnet rundt for å gjøre produktet bedre, og så skal vi bli puttet ned i et mørkt hjørne når det hele skal avgjøres.

Foreslår alternativ avvikling
Trenerne for de fire semifinalelagene har sammen laget et forslag til alternativ avvikling av sluttspillet som er blitt sendt til NHF. Forbundet skal møtes fredag ettermiddag for å vurdere om det skal foretas endringer i det opprinnelige oppsettet.

Elverum møter ØIF Arendal, mens serievinner Haslum møter Drammen i sluttspillets semifinaler som går av stabelen fredag 29. april. Finalen spilles dagen etter.

LES OGSÅ: Stig Nygårds blogg: – Et hån mot håndballen