ww1
ww1

– Jeg følte ingenting i min søsters bryllup

Hele Skandinavia ble rørt til tårer under Vickans bryllup. Les hvorfor kronprinsessens bror Carl Philip ikke gjorde det samme.

Det er ikke ofte prins Carl Philip åpner seg for offentligheten, men i det kommende nummeret av King, har han gitt et sjeldent intervju, melder Starlounge.

Det siste året har vært preget av en rekke opp- og nedturer for den svenske kongefamilien.

Prinsesse Madeleine brøt forlovelsen med Jonas Bergström og fant kjærligheten på nytt, kongen ble anklaget for utroskap og kronprinsesse Victoria giftet seg med Daniel Westling.

I hele Skandinavia var det bryllupsfeber da Victoria og Daniel gav hverandre sitt ja under en rørende seremoni 19. juni i fjor.

– Var målfokusert

Kronprinsessens bror hadde imidlertid vanskeligheter med å føle noe som helst.

– Jeg forsøkte i forkant av vielsen å se for meg hvordan dagen ville føles. Men underveis ble jeg så målfokusert at jeg ikke følte noen ting. Det samme skjedde da vielsen begynte. Det var mer følelser i sing under formiddagen før selve bryllupet. En hadde tid til å reflektere, og folk løp og gjorde seg klare samtidig som alle passet på å klemme min søster. Det var veldig mye følelser da, sier han til King ifølge Msn.

Artikkelen fortsetter under bildet.

kronprinsesse Victoria av Sverige og prins Daniel (Daniel Westling) (Foto: Scanpix)
kronprinsesse Victoria av Sverige og prins Daniel (Daniel Westling) (Foto: Scanpix)

Engasjert

Noe som imidlertid setter prinsens følelser i sving, er temaet prostatakreft.

– Jeg har slektninger og venners foreldre som har gått bort. Det kjennes forferdelig når slektninger, venner, og venners familier dør, sier han.

For andre år på rad er han aktiv i kampen mot kreft gjennom kampanjen «Mustashkampen».